«Βράζει» με τον Φρόιντφελντ μέχρι και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου


-Ο Φρόιντφελντ έχει υπογράψει στα μέσα Οκτωβρίου και ακόμη έρχεται στην Ελλάδα.

  

Τώρα θυμήθηκαν στην ΕΠΟ την ντροπή με τον Φρόιντφελντ

Θα τους… ξύπνησε η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ ότι θα αποσύρει τη στήριξή του αν συνεχίσει τα ορίζει απίθανους διαιτητές.

 

«Αν συνεχίσει τις παλινωδίες ο Φρόιντφελντ, ας μην έρθει καθόλου στην Ελλάδα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου. Ναι, τώρα θυμήθηκαν στην ομοσπονδία την ντροπή με τον Σουηδό ο οποίος είναι εξαφανισμένος και είναι αρχιδιαιτητής από απόσταση, καθώς ο Αντωνίου τον… στόλισε κανονικά, επειδή δεν εμφανίστηκε, πριν από μια εβδομάδα, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και έγιναν ρεζίλι ομαδικώς.

Οι δηλώσεις του Αντωνίου δεν είναι τυχαίες, καθώς ανήκει στο μπλοκ του βορρά που στηρίζεται από τον ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι οι Θεσσαλονικείς μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαν διαρρεύσει ότι «αν συνεχίσει να τροφοδοτεί με ανεπαρκείς ξένους το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι δεδομένο ότι θα αποσύρουμε τη στήριξή μας». Ο Ολυμπιακός δικαιώνεται με τον απαράδεκτο Σουηδό, όμως το θέμα είναι ότι στον ΠΑΟΚ τα λένε επειδή θέλουν διαιτησία 100-0 υπέρ τους. Το σχέδιο είναι να φαγωθεί ο Φρόιντφελντ και να αναλάβει ο Μάνταλος με τους Ελληνες διαιτητές.

Από κει και πέρα στις δηλώσεις του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντωνίου δεν έκρυψε ότι ρώτησε τον Μπαλτάκο «τι θα γίνει με τον αρχιδιαιτητή». Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Σήμερα είχα συζήτηση με τον πρόεδρο (σ.σ. Τάκη Μπαλτάκο) και τον ρώτησα ακριβώς αυτό το πράγμα: Τι θα γίνει με τον αρχιδιαιτητή. Αν αυτός δεν έρθει, όπως έχει υποσχεθεί, στις αρχές Φεβρουαρίου, 3 του μήνα έχει πει ότι θα έρθει, δεν υπάρχει λόγος να έρθει μετά στην Ελλάδα. Υπάρχει μια παλινωδία από τον άνθρωπο αυτόν. Και υπήρχε και το τελευταίο περιστατικό, όπου τον περιμέναμε να έρθει στην ΕΕΠ και δεν εμφανίστηκε, γιατί δεν αντιλήφθηκε ότι ήταν για τη συγκεκριμένη ώρα το ραντεβού! Θεωρώ, λοιπόν, ότι αν συνεχίσει να μας αντιμετωπίζει έτσι, έχοντας υποχρεώσεις στην πατρίδα του και δεν εμφανιστεί, όπως έχει δηλώσει, για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, ας μην έρθει καθόλου. Μας έχει δημιουργήσει κάποια σύννεφα, αλλά ελπίζουμε να εμφανιστεί στις 3 Φεβρουαρίου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:


-Το σχέδιο είναι σε εξέλιξη. Ο Φρόιντφελντ μετράει αντίστροφα, θέλουν να τον «φάνε» για να αναλάβει ο Μάνταλος.

-Θυμίζουμε ότι με παρέμβαση του Μ. Γκαγκάτση μπήκε όρος στο συμβόλαιό του να φύγει με αποζημίωση τεσσάρων μισθών.

-Αρα, ο Φρόιντφελντ δεν θα ζημιωθεί. Κερδισμένος θα είναι αφού θα πάρει άκοπα τους μισθούς που είναι να πάρει.

-Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ διέρρευσε ότι θα αποσύρει τη στήριξή του στον Σουηδό αν συνεχίσει να φέρνει ξένους διαιτητές από το πάνω ράφι, όμως και οι ίδιοι έχουν παραδεχθεί ότι δεν μπορούν να βρουν καλύτερους.

-Επίσης, ο Φρόιντφελντ δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα και διαρκώς το αναβάλει.

-Τώρα λένε ότι τον περιμένουν την Παρασκευή, αν και ο αρχιδιαιτητής έρχεται μόνο για εκδρομές.

-Με… λαγό τον Αρη έβαλαν μπροστά και για Ελληνες διαιτητές στα ντέρμπι. Όμως, αντιδρά ο ΠΑΟΚ.

-Το μεγάλο θέμα είναι να μη συνεχίσουν να έρχονται απίθανοι ξένοι επειδή θα τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα.

-Αν αναλάβει ο Μάνταλος πως θα έρχονται ξένοι, όταν αυτός είναι υπέρ των Ελλήνων;

-Επίσης, δεν πρόκειται να βρουν αρχιδιαιτητή μέχρι το καλοκαίρι.

-Η διαιτησία είναι αγκυλωμένη σε συγκεκριμένα συμφέροντα του παραποδοσφαίρου, βουτηγμένη στη βρωμιά.

-Το... σύστημα να αποφασίζουν συγκεκριμένες ομάδες την έκαναν βούρκο.

-«Θα ήθελα να σας κάνω γνωστό ότι η διαδικασία της ΚΕΔ να βρει τους ξένους διαιτητές, δεν κλείνει μόνο σε έναν μικρό κύκλο ομοσπονδιών. Απευθυνόμαστε στις πιο μεγάλες της Ευρώπης, όπως έχει ζητήσει και η Super League. Δηλαδή σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία κλπ. Και αν δούμε ότι απαντούν αρνητικά πηγαίνουμε στις επόμενες. Οι προσκλήσεις είναι περίπου 10 την εβδομάδα», παραδέχθηκε ο Μάνταλος που παράλληλα ...κάρφωσε και την ανικανότητα του Φρόιντφελντ να δώσει λύσεις ώστε να έρχονται διαιτητές από το πάνω ράφι.

 

 

Σχόλια