Ο Τζαβέλλας φαίνεται να βρίζει αντίπαλο και ο Σιδηρόπουλος δεν τον απέβαλε – Κωμωδία ότι του έβαλαν παρατηρητή τον πρώην βοηθό του (Ευθυμιάδης) που σιγά μην τον παραπέμψει


SUPERLEAGUE 2023/24

20ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ– ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-1

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Μωυσιάδης (Γρεβενών),

Καραλής (Ηλείας)

4ος: Κατοίκος (Αθηνών)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

AVAR:  Πάτρας (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Ευθυμιάδης (Πιερίας)

13': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Βέργο του Ατρομήτου.

19': Σωστά ο Καραλής σε δύσκολη οριακή φάση δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Καλτσά του Αστέρα Τρίπολης, ενώ στη συνέχεια ο Κρεσπί πέτυχε γκολ (1-0), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση την τρισδιάστατη γραμμή του οφσάιντ και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού.

34': Σωστά ο Σιδηρόπουλος σφύριξε πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου όταν ο Μουνάφο του Αστέρα Τρίπολης μάρκαρε αντικανονικά τον Γκονθάλεθ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Με την εκτέλεση του ο Βέργος έστειλε την μπάλα άουτ.

36': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Ασεβέδο του Ατρομήτου όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (κεφαλιά άουτ).

45+1': Υπήρξε πέσιμο του Μιριτέγιο του Αστέρα Τρίπολης στην περιοχή του Ατρομήτου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, υπήρξε μια ελαφριά επαφή μεταξύ τους που κρίνονται φυσιολογικές. Στην συνέχεια με την εκτέλεση του κόρνερ ο διαιτητής σφύριξε το επιθετικό φάουλ, όμως κακώς δεν τιμώρησε πειθαρχικά τον Γιαμπλόνσκι του Αστέρα Τρίπολης που χτύπησε στο πρόσωπο τον Τζαβέλλα (ενώ στον Ρέτσο του Ολυμπιακού, μέσα σε 19' δόθηκαν δύο κίτρινες κάρτες και χωρίς να έχει χρησιμοποιήσει το χέρι του με ριψοκίνδυνο τρόπο). Ο Τζαβέλλας εδώ εκνευρίστηκε για το σοβαρό χτύπημα στο πρόσωπο του και ακούγεται να βρίζει τον αντίπαλο, μπροστά στον Σιδηρόπουλο. Κακώς ο VAR δεν συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης (για κόκκινη κάρτα).

53-58': Ο Μωυσιάδης δεν υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Κρεσπί στο (2-0), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (5') και συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού, δεν υπήρξε κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού. Για αυτό το λόγο υπήρξε υπερβολική καθυστέρηση στον έλεγχο από το VAR, όμως αφού δεν υπήρξε ξεκάθαρο πλάνο σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού και μέτρησε το γκολ. (Έτσι έπρεπε να γίνει και στο γκολ του Ελ Αραμπι με την Κηφισιά, που ακυρώθηκε κακώς από το VAR, ενώ έπρεπε και εκεί να συμφωνήσουν με την απόφαση του βοηθού που δεν είχε υποδείξει οφσάιντ και όχι να βάλουν όπου ήθελαν τις τρισδιάστατες γραμμές, με μοναδικό σκοπό να ακυρώσουν το γκολ).

62': Οι παίκτες του Ατρομήτου διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή και ζήτησαν έμμεσο όταν ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης κρατούσε την μπάλα στα χέρια του 13" δευτερόλεπτα περίπου, καθώς αυτό τιμωρείται με έμμεσο σε βάρος του τερματοφύλακα.

72': Υπήρξε πέσιμο του Λύρατζη του Αστέρα Τρίπολης στην περιοχή του Ατρομήτου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Τζήλος) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό στο μαρκάρισμα που έγινε οριακά εκτός περιοχής και ο Λύρατζης στην συνέχεια έπεσε εντός περιοχής.

Κίτρινες κάρτες:

Αστέρας Τρίπολης

35' Χουλιάν Μπαρτόλο

Ατρόμητος:

 

Σχόλια