Ευαγγέλου: Σωστά τα δυο πέναλτι, σωστά μέτρησε το 3-2, τα… μούσκεψε στο 68’


SUPERLEAGUE 2023/24

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΡΗΣ 3-2

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Τζιουβάρας (Κοζάνης),

Κομισοπούλου (Χανίων)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων

VAR: Πολυχρόνης (Πιερίας)

AVAR: Ψάρρης (Ζακύνθου)

Παρατηρητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)

1': Ο Τζιουβάρας υπέδειξε οφσάιντ τον Μορόν του Άρη, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

7': Ο Ευαγγέλου σωστά σφυριξε πέναλτι υπέρ του Άρη όταν ο Χουχούμης ανέτρεψε τον Σαμόρα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Με την εκτέλεση του έγινε το 0-1.

21': Κακώς η Κομισοπούλου υπέδειξε οφσάιντ, τον Μιριτέγιο του Αστέρας Τρίπολης.

45+1': Σωστά ο Ευαγγέλου σφύριξε πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης όταν ο Μοντόγια μάρκαρε αντικανονικά τον Καλτσά, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Με την εκτέλεση του έγινε το 1-2.

45+2’: Υπήρξε πέσιμο του Ζουγκλή του Αστέρα Τρίπολης στην περιοχή πέναλτι του Άρη μετά από μαρκάρισμα του Οντουμπάτζο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Πολυχρόνης) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή που έδωσε συνέχεια, υπήρξε μια ελαφριά επαφή που κρίνεται φυσιολογική.

46': Κακώς η Κομισοπούλου υπέδειξε οφσάιντ τον Σαμόρα του Άρη που ήταν σε κανονική θέση, επίσης κακώς το υπέδειξε άμεσα, η φάση ήταν οριακή και έπρεπε να περιμένει να ολοκληρωθεί η επίθεση.

49': Σωστά η Κομισοπούλου υπέδειξε οφσάιντ τον Μενέντεθ του Άρη όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

50-51': Κακώς ο Τζιουβάρας υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Μιριτέγιο του Αστέρα Τρίπολης, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο σκόρερ ήταν σε κανονική θέση και το γκολ μέτρησε (2-2).

54': Σωστά ο Τζιουβάρας υπέδειξε οφσάιντ τον Μορόν του Αστέρα Τρίπολης.

57': Σωστά η Κομισοπούλου υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Άρη.

60': Σωστά η Κομισοπούλου υπέδειξε οφσάιντ τον Μενέντεθ του Άρη όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

61-63': Στο 3-2 υπέρ του Αστέρα ο Άρης ζήτησε επιθετικό φάουλ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό από τον Ζουγκλή όταν έκλεψε την μπάλα από τον Εμβοντό που έπεσε στο έδαφος πιάνοντας το κεφάλι του (υπήρξε μια φυσιολογική σύγκρουση) και το γκολ σωστά μέτρησε.

65': Σωστά η Κομισοπούλου υπέδειξε οφσάιντ τον Μορόν του Άρη όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

68-69’: Αρχικά ο Ευαγγέλου σφύριξε φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής πέναλτι του Άρη υπέρ του Αστέρα Τρίπολης και υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Οντουμπάτζο, ενώ έπρεπε κόκκινη κάρτα για αποστέρηση προφανής ευκαιρίας για γκολ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR για κόκκινη κάρτα, όμως διαπίστωσε ότι είχε προηγηθεί το επιθετικό φάουλ (παίξιμο της μπάλας με το χέρι του Κρεσπί) και συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης, όταν το είδε σωστά σφύριξε το επιθετικό φάουλ και πήρε πίσω την κίτρινη κάρτα.

82': Σωστά ο Τζιουβάρας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Μιριτέγιο του Αστέρα Τρίπολης.

85': Κακώς η Κομισοπούλου υπέδειξε οφσάιντ τον Σαβέριο του Άρη όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

87': Ο Ευαγγέλου έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Ρουπ Άρη για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

 

 

Σχόλια