Οι διαιτητές φοβούνται να πάνε χωρίς την ΚΕΔ σε συναντήσεις με υπουργούς - Πως θα σφυρίξουν ντέρμπι;


-Με τον… κηδεμόνα τους (= ΚΕΔ) πήγαν οι διαιτητές στον Βρούτση, όπως και στον Οικονόμου, αν και οι συναντήσεις τους αφορούσαν στα αιτήματά τους και η ΚΕΔ που δεν έστελνε τις ανακοινώσεις των ΠΑΕ και στις δηλώσεις των παραγόντων στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα δεν είχε λόγο ύπαρξης, αφού δεν τους κάλυψε όταν έπρεπε.

-Παρόλα αυτά τους συνόδεψαν οι Μάνταλος, Καρατζίκας, Λαμπαδαρίου για να τους… στηρίξουν (χα, χα,χα).

-Οι διαιτητές φοβούνται να πάνε χωρίς την ΚΕΔ σε συναντήσεις με υπουργούς.

-Πως θα σφυρίξουν σε ντέρμπι; Όχι, από του χρόνου, ούτε σε δέκα χρόνια με τέτοιες συμπεριφορές!

-Ετσι δείχνουν κατώτεροι των περιστάσεων αφού αδυνατούν να εκπροσωπήσουν τους εαυτούς τους και δεν αρνήθηκαν τη στήριξη της ΚΕΔ.

-Η οποία ΚΕΔ, εκτός από το ότι δεν έστελνε τις ανακοινώσεις στον ποδοσφαιρικό ειαγγελέα της ΕΠΟ, δεν τους είπαν «συνεχίστε την αποχή» και τους άφησαν ξεκρέμαστους όταν ο Μπαλτάκος τους πίεζε να την αναστείλουν.

-Δεν θέλουν να καταλάβουν ότι ακόμη και αν επέμειναν στην αποχή οι ορισμοί θα έβγαιναν κανονικά, επειδή αυτή η εντολή, σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε στον Μάνταλο.

-Αν ο Μάνταλος στήριζε τους ρέφερι δεν θα έπαιρνε ο ίδιος στους ρέφερι να μεταφέρει την απαίτηση του Μπαλτάκου να αναστείλουν την αποχή.

-Θα άφηνε τον πρόεδρο της ΕΠΟ να εκτεθεί. Ετσι θα φαινόταν και η ωμή παρέμβαση του Μπαλτάκου, ενώ με διαμεσολαβητή τον Μάνταλο πέρασε πιο… γλυκά!

-Παρόλα αυτά οι διαιτητές δεν αρνήθηκαν να τους συνοδέψουν οι Μάνταλος, Καρατζίκας, Λαμπαδαρίου, αρχικά στη συνάντηση με τον τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου και σήμερα (28/12) στον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

-Σα να μην έφτανε αυτό, δεν κατάλαβαν ότι εκτίθενται που με τις διαρροές τους βγάζουν άσχετους τους δυο υπουργούς!

-Εχουν μάθει από τους Μάνταλο, Καρατζίκα, Λαμπαδαρίου που τα ξέρουν όλα!

-Στον Βρούτση πήγαν οι Παπαπέτρου, Φωτιάς, Μανούχος, Γκάμαρης και οι βοηθοί Πετρόπουλος, Φωτόπουλος.



Σχόλια