Οι αποστάσεις του Γκαγκάτση και οι «ορφανές» ΕΠΣ


Επίσημα, ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν επιβεβαιώνει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ στις εκλογές του Ιουνίου. Όμως, οι ποδοσφαιρικές ενώσεις τη θεωρούν σίγουρη και περίμεναν - περιμένουν να κάνει συγκέντρωση για να μιλήσει στους προέδρους. Αλλά και για να ανταλλάξουν ευχές στο πλαίσιο των γιορτών καθώς έχει περάσει πολύς καιρός και πλέον δείχνουν ότι όχι μόνο δεν υπολογίζουν στις ΕΠΣ αλλά τα μπλοκ του βορρά και του νότου θεωρούν αυτονόητη τη στήριξή στις επιλογές τους, ενόψει των εκλογών του Ιουνίου.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, αν και περίμεναν, ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν στηρίζει τις ΕΠΣ στη διαμάχη που έχουν με την ΕΠΟ αναφορικά με το ότι η ομοσπονδία τους ζητεί αναγνώρισε χρεών και κάποιες ενώσεις υποστηρίζουν το αντίστροφο, ότι η ΕΠΟ χρωστά στις ΕΠΣ.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι δείχνει καλή θέληση απέναντι στον εκτελεστικό διευθυντή Ιάκωβο Φιλιππούση. Αν και πρώην εχθροί θα συνυπάρξουν από τον Ιούνιο του 2024 και μετά.

Εκείνο που «κυκλοφορούν» και το χρεώνουν στην πλευρά του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ είναι ότι οι βλέψεις του φτάνουν μέχρι την ΟΥΕΦΑ.

-Και ο Γιαννάκης άφαντος από το θέμα των χρεών. Αφήνει τις ΕΠΣ να… καθαρίσουν μόνες τους.



Σχόλια