Με γειά το «φέσι» στους διαιτητές: Η ΚΕΔ απλά παρίσταται στις τηλεδιασκέψεις και κάνει δημόσιες σχέσεις με τους υπουργούς - Μαζί θα πάνε και στον Βρούτση!!


Τόσες επαφές είχαν οι διαιτητές με την ΕΠΟ όμως δεν έθιξαν το θέμα των οφειλών της από τις αμοιβές τους. Ετσι διέρρευσε ότι έχουν λαμβάνειν από την 9η αγωνιστική. Υπεύθυνη είναι η ΕΠΟ καθώς οι ομάδες της Super League καταβάλουν τις αμοιβές των διαιτητών πριν από κάθε αγωνιστική.

Αρχικά, η ΕΠΟ άρχισε να πληρώνει ανά τρεις αγωνιστικές ( 3η, 6η, 9η), έκτοτε οι ρέφερι και οι βοηθοί της μεγάλης κατηγορίας δεν έλαβαν μήνυμα ότι πιστώθηκαν οι λογαριασμοί τους. Για αυτό και ανησυχούν, με αποτέλεσμα να υπάρξει και η σχετική διαρροή.

Τα ίδια γίνονταν και τα προηγούμενα χρόνια. Όμως, είναι απορίας άξιο γιατί δεν έβαλαν το συγκεκριμένο αίτημα στις αιτίες της αποχής τους. Αν λάβουμε υπόψη ότι η ΚΕΔ έπαιρνε μέρος στις τηλεδιασκέψεις των διαιτητών για την αποχή και ότι οι Μάνταλος, Καρατζίκας και Λαμπαδαρίου συνόδεψαν τους Σιδηρόπουλο, Παπαπέτρου, Παπαδόπουλο στη συνάντηση με τον Οικονόμου, γιατί στην περίπτωση αυτή δεν μπαίνει μπροστά η ΚΕΔ;

Σχόλια