Τυχαίο; Τους βγάζει… λάδι ο παρατηρητής!


-Ο Ζαμπαλάς δίνει εξετάσεις για διεθνής, ο Παπαδόπουλος τρέμει για το σήμα

 

 

Ούτε τα προσχήματα για τη διαιτησία του Σπύρου Ζαμπαλά (Ηπείρου) και του VAR Γιάννη Παπαδόπουλου (Μακεδονίας) οι οποίοι αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα Ατρομήτου-Ολυμπιακού 0-0, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» φωνάζουν ότι δεν τους καταλογίστηκαν τρία πέναλτι. Παρατηρητής διαιτησίας ήταν το μέλος της ΚΕΔ, Γιάννης Σπυρόπουλος ο οποίος δεν… είδε κάποια παράβαση.

«Βγάζει… λάδι τους διαιτητές» όπως συνηθίζεται να λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Αναλυτικά τα λάθη: Στο 64’ υπάρχει πέναλτι του Ντε Μποκ στον Ελ Κααμπί, το δεύτερο πέναλτι είναι στο 70’ από τον Κουέν στον Ροντινέι και το τρίτο στο 73’, του Τζαβέλλα στον Ποντένσε που είναι η πιο κραυγαλέα περίπτωση. Επίσης, ο Ζαμπαλάς στο 72’ έπρεπε να αποβάλλει τον Αθανασίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μπορεί ο Ζαμπαλάς να μην γίνεται τον Ιανουάριο διεθνής, όμως τον κρατάνε «ζεστό» για τον επόμενο χρόνο, όπερ σημαίνει ότι δίνει εξετάσεις, άλλωστε είναι 30 ετών. Μια αγωνιστική νωρίτερα ο ρέφερι της ΕΠΣ Ηπείρου ήταν VAR στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 3-2, ενώ ως διαιτητής με VAR τον Διαμαντόπουλο προκάλεσαν την 10η αγωνιστική που έδωσαν πέναλτι αντί για φάουλ σε βάρος του Ατρομήτου και υπέρ του Αρη. Παρότι ο Ατρόμητος είχε βγάλει ανακοίνωση τον έβαλαν σε παιχνίδια του (με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό).

Ο Ζαμπαλάς είναι από την ίδια ΕΠΣ με τον Μωυσιάδη που ως AVAR στο περσινό ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0 είχε βάλει λάθος τις γραμμές για να βγει οφσάιντ ο Μπακαμπού. Στην «ΟΠΑΠ Αρένα» ο Ζαμπαλάς ήταν τέταρτος διαιτητής! Στον ημιτελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Λαμία 1-1 με διαιτητή τον Ζαμπαλά, στις 13/4, ο Λουτσέσκου έβρισε τον τέταρτο Τσακαλίδη (Χαλκιδικής), όμως δεν τόλμησαν να το γράψουν στο φύλλο αγώνα.  

Ο προκλητικός Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν VAR στο Περιστέρι, είχε οριστεί πέμπτη φορά σε ματς του Ολυμπιακού. Για να τον έχουν στην… πρίζα κάθε τόσο διαρρέουν ότι κινδυνεύει να χάσει το σήμα του. Ισως αυτό να εξηγεί ότι σε ευκαιρία βάζουν Θεσσαλονικιό ρέφερι στον Ολυμπιακό, ώστε να δίνει εξετάσεις! Ηταν VAR και στον αγώνα Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 4-0, όπου κακώς συμφώνησε με πέναλτι του διαιτητή Τζήλου υπέρ του Ιωαννίδη, αν και ο παίκτης του Παναθηναϊκού χτύπησε τον Πασαλίδη με το χέρι του στο πρόσωπο και τον έστειλε στο νοσοκομείο, με ράγισμα του ρινικού οστού.

Ο Παπαδόπουλος σφύριξε Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-2 έδωσε 16 φάουλ στους γηπεδούχους και 8 στον Ολυμπιακό. Στο Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 2-0 χρειάστηκε παρέμβαση VAR (ήταν ο Παπαπέτρου) για να αποβάλει τον Χάγεκ με απευθείας κόκκινη κάρτα

Σχόλια