Ο Ματσούκας έδωσε πέναλτι, ο Σάββας εξέθεσε την ανύπαρκτη εκπαίδευση


SUPER LEAGUE 2023-24

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

ΟΦΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-2

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας),

Σάββας (Σερρών)

4ος: Κατοίκος (Αθηνών)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Σπυρόπουλος (Αθηνών)

Παρατηρητής: Νικολακόπουλος (Αθηνών)

 

4’: Κακώς ο Σάββας υπέδειξε ανύπαρκτο οφσάιντ τον Φελίπε. Τριπλό το λάθος του αφού: 1) Ο παίκτης ήταν σε κανονική θέση (όχι οφσάιντ), 2) Δεν έπαιξε την μπάλα ο Φελίπε, δεν έκανε κίνηση να παίξει την μπάλα δηλαδή δεν επηρέασε το παιχνίδι, ούτε επηρέασε αντίπαλο, 3) Το υπέδειξε άμεσα και ανέκοψε την επίθεση του ΟΦΗ, ενώ έπρεπε να αφήσει να ολοκληρωθεί η επίθεση. Ο βοηθός Σάββας είχε να ορισθεί από τον αγώνα ΑΕΚ - Ατρόμητος που είχε κάνει σημαντικά λάθη υπέρ της ΑΕΚ (με λανθασμένη υπόδειξη του ακύρωσαν κανονικό γκολ του Ατρομήτου).

https://sfyrigmata.blogspot.com/2023/09/blog-post_482.html

11': Ο Σάββας υπέδειξε οφσάιντ τον Φελίπε του ΟΦΗ, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

13': Σωστά ο Σάββας υπέδειξε οφσάιντ τον Φελίπε του ΟΦΗ.

15': Ο Σάββας υπέδειξε οφσάιντ τον Φελίπε του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού, (από την κάμερα που έδειξαν πιθανόν να ήταν στην ίδια ευθεία).

28': Σωστά ο Σάββας υπέδειξε οφσάιντ τον Αμπαντα του ΟΦΗ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

32': Σωστά ο Νικολαΐδης υπέδειξε οφσάιντ τον Μιριτέγιο του Αστέρα Τρίπολης όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

38': Σωστά ο ίδιος βοηθός σε οριακή φάση δεν υπέδειξε οφσάιντ τον  Καλτσά του Αστέρα Τρίπολης, που με την ολοκλήρωση της επίθεσης πέτυχε γκολ ο Γκος (0-1), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού.

55': Σωστά ο Ματσούκας σφύριξε πέναλτι όταν ο Καρώ του ΟΦΗ μάρκαρε αντικανονικά τον Καλτσά, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Με την εκτέλεση του έγινε το 0-2.

63': Κακώς ο Νικολαΐδης σε οριακή φάση υπέδειξε οφσάιντ τον Αμπαντα του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (ήταν στην ίδια ευθεία).

85': Σωστά ο Νικολαΐδης υπέδειξε οφσάιντ τον Ριέρα του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

90+4': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Ριέρα του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

Σχόλια