Η διαιτησία του Διαμαντόπουλου στα Γιάννινα


SUPERLEAGUE 2023-24

12η αγωνιστική

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΕΚ 0-1

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας),

Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

AVAR: Μεϊντανάς (Αχαΐας)

Παρατηρητής: Τεροβίτσας (Αιτ/νιας)

 

23': Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ κοντά στο κόρνερ υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα όταν Ντίντα της ΑΕΚ έσπρωξε τον αντίπαλο του Παμλίδη.

24': Κακώς ο Καραγκιζόπουλος δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Τσούμπερ της ΑΕΚ που ήταν οριακά σε αντικανονική θέση, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (κόρνερ υπέρ της ΑΕΚ).

30': Ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Ροσέερο του ΠΑΣ Γιάννινα όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, δεν υπήρξε ξεκάθαρο ριπλέι για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

42': Ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Ροντρίγο Εραμούσπε του ΠΑΣ Γιάννινα, στο ριπλέι φαίνεται να είναι σε αντικανονική θέση, όμως έκανε λάθος που σε οριακή φάση το υπέδειξε άμεσα, ενώ έπρεπε να αφήσει να ολοκληρωθεί η επίθεση.

50': Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Μπάλαν του ΠΑΣ Γιάννινα, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

53' : Κακώς ο Διαμαντόπουλος σφυριξε φάουλ σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα, δεν υπήρξε παίξιμο της μπάλας με το χέρι του Μπάλαν.

58': Ο ρέφερι έπρεπε να σφυρίξει φάουλ κοντά στο κόρνερ υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα όταν ο Σιντιμπέ της ΑΕΚ, μάρκαρε αντικανονικά τον Μπαλαν.

59': Ο ρέφερι έπρεπε να σφυρίξει φάουλ κοντά στους πάγκους υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα όταν ο Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ, μάρκαρε αντικανονικά τον Καραχάλιο.

69': Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Τσούμπερ της ΑΕΚ.

80': Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα κοντά στον Τριανταφύλλου όταν ο Πόνσε της ΑΕΚ, μάρκαρε αντικανονικά από πίσω τον Ροσέρο.

Στο τελευταίο λεπτό ο διεθνής διαιτητής υπέδειξε κίτρινες κάρτες στον Εραμουσπε του ΠΑΣ Γιάννινα για διαμαρτυρία, καθώς και στον Παντελάκη για διαμαρτυρία μετά το σφύριγμα της λήξης.


24': Κακώς ο Καραγκιζόπουλος δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Τσούμπερ της ΑΕΚ που ήταν οριακά σε αντικανονική θέση, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (κόρνερ υπέρ της ΑΕΚ).  




Σχόλια