Ούτε τα προσχήματα με τον Φύσσα - Τι άλλο θα δούμε ακόμα!


Ο Φύσσας, ο οποίος είναι και αθλητικός διευθυντής της Εθνικής, μίλησε στην εκδήλωση στο πλαίσιο της εβδομάδας αθλητικής ακεραιότητας! «Τα όσα εξέθεσε ο μάρτυρας είναι αβάσιμα και περιέργως αβάσιμα», είχε αναφέρει ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Λακαφώσης, σχετικά με την κατάθεσή του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση της δήθεν εγκληματικής οργάνωσης και για έναν αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.


Εβδομάδα Αθλητικής Ακεραιότητας

 

Ξεκίνησε τη Δευτέρα (27/11) η Εβδομάδα Αθλητικής Ακεραιότητας για την αντιμετώπιση της χειραγώγησης αγώνων, την οποία συνδιοργανώνουν το Συμβούλιο της Ευρώπης, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, η INTERPOL, η UEFA, η Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (ΕΠΑΘΛΑ), η ΕΠΟ και φιλοξενεί η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, και οι πρόεδροι της ΕΟΕ και της ΕΠΟ, Σπύρος Καπράλος και Παναγιώτης Μπαλτάκος, αντίστοιχα.

Εκπρόσωποι των διεθνών και εθνικών φορέων (ΣτΕ, UEFA, INTERPOL, ΔΟΕ, ΕΠΑΘΛΑ, ΕΟΕ, EΠΟ, ΕΛ.ΑΣ.) θα λάβουν μέρος στις συνεδρίες και θα μιλήσουν για τον ρόλο τους στην αντιμετώπιση της χειραγώγησης αγώνων, ενώ, από την πλευρά των αθλητών, τη δική τους οπτική θα καταθέσουν ο Ολυμπιονίκης του στίβου Εμμανουήλ Καραλής, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Τάκης Φύσσας και ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Κώστας Τσαρτσαρής.

Θα γίνουν και «κλειστά» περιφερειακά σεμινάρια από τη ΔΟΕ και την INTERPOL στους εκπροσώπους οκτώ χωρών.

Σχόλια