ΓΣ Ενωσης Διαιτητών/ΟΔΠΕ: Εντολή στη διοίκηση Γιανναδάκη να πάνε μέχρι τέρμα με την ΕΠΟ


Πανηγυρική για τη διοίκηση του Μανώλη Γιανναδάκη ήταν η τακτική ΓΣ της Ενωσης Διαιτητών/ΟΔΠΕ που έγινε στα γραφεία του ΣΔΠ Πειραιά. Ο διοικητικός απολογισμός πέρασε ομόφωνα με 15 ψήφους. Επίσης, εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του 2024 και με 13-2 ο οικονομικός απολογισμός από τότε που ανέλαβε η παρούσα διοίκηση. Συμμετείχε και η Ξάνθη, χωρίς δικαίωμα ψήφου.

-Οι σύνδεσμοι έδωσαν εντολή στη διοίκηση Γιανναδάκη να πάει μέχρι τέρμα τη δικαστική διένεξη με την ΕΠΟ, επειδή δεν την γράφει ως μέλος της, μην εφαρμόζοντας τον νόμο. Εκτός από τους εκπροσώπους των ΣΔΠ που έδωσαν το παρών, τη στήριξή του στη διοίκηση για τη διαμάχη με την ΕΠΟ εξέφρασε και ο ΣΔΠ Εβρου.

-Οι ορκωτοί λογιστές παύθηκαν, με απόφαση της ΓΣ, για οικονομικούς λόγους. Οποιος θέλει να κάνει έλεγχο πρέπει να καλύψει και τα έξοδα.

-Επειδή στο ταμείο υπάρχουν μόνο δυο ευρώ (!) εξουσιοδοτήθηκε η διοίκηση να ζητήσει οικονομική βοήθεια από τους συνδέσμους.

-Η ΕΔ/ΟΔΠΕ ευχαριστεί τη διοίκηση του ΣΔΠ Πειραιά που διέθεσε την αίθουσα για τη ΓΣ, όπως και τα αδέρφια Βασίλη και Ηλία Σπάθα που διέθεσαν σάντουιτς και νερά, καθώς είναι και επιχειρηματίες της εστίασης.

-Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννης Σπάθας ο οποίος είναι παλιός διαιτητής.

-Την ΓΣ της ΕΔ/ΟΔΠΕ παρακολούθησε και ο πρώην διαιτητής Θοδωρής Κεφαλάς.

-Πρόεδρος της ΓΣ ήταν ο Γιώργος Καραμάνης, με γραμματείς τον πρόεδρο του ΣΔΠ Πιερίας Κωνσταντίνος Λαφατζής και του ΣΔΠ Λάρισας Θανάσης Ναστούλης.

-Την επιτροπή που έλεγξε τις εξουσιοδοτήσεις στελέχωσαν οι Καραμάνης Γιώργος, Δεδότσης Ντέμης, Ναστούλης Θανάσης.

Σχόλια