Στα τέσσερα μέτρα ο Βάτσιος δεν είδε το χέρι-πέναλτι και τον κάλεσε ο Γκάμαρης για να το δώσει!


SUPER LEAGUE 2023-2024

ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑΣ

7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

ΒΟΛΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-0

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Βοηθοί: Μωυσιάδης Θ. (Ηπείρου),

Ψύλλος (Λέσβου)

4ος: Τσέτσιλας (Καστοριάς)

VAR: Γκάμαρης (Αθηνών)

AVAR: Κόλλιας (Ηπείρου)

Παρατηρητής: Γκάγκας (Λάρισας)

1': Ο Ψύλλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Βόλου, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

8': Σωστά ο Ψύλλος υπέδειξε οφσάιντ τον Κόμπα του Βόλου, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

10': Σωστά Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ Μασαρίποβ του Πανσερραϊκού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

44': Ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Πανσερραϊκού, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

51-54': Κακώς, ο Βάτσιος δεν σφύριξε πέναλτι υπέρ του Βόλου, για παίξιμο της μπάλας με το χέρι του Ουεντραόγκο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συνέστησε στον διαιτητή να δει την φάση στην οθόνη για παράβαση πέναλτι, όταν την είδε σωστά αποφάσισε να σφυρίξει πέναλτι, όμως κακώς δεν υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Ουεντραόγκο, αφού παίζοντας την μπάλα με το χέρι σταμάτησε την πορεία της μπάλας που κατευθυνόταν προς στην εστία. Υπήρξαν διαμαρτυρίες στον πάγκο του Βόλου και υπέδειξε κίτρινη κάρτα σε αξιωματούχο του. Με την εκτέλεση του έγινε το 1-0. Ο Βάτσιος ήταν σε απόσταση τεσσάρων μέτρων από τη φάση!

73': Ο Ψύλλος υπέδειξε οφσάιντ Μπέργκστρεμ του Πανσερραϊκού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

74-82': Υπήρξε προσωρινή διακοπή στον αγώνα λόγω προβλήματος με τις κάμερες του VAR.

86-87': Υπήρξε πέσιμο του Αλεξιτς του Πανσερραϊκού στην περιοχή του Βόλου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

88-89': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Σοφιανό του Πανσερραϊκού για θέατρο, έπεσε στην περιοχή με σκοπό να ξεγελάσει τον διαιτητή για πέναλτι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή.

Σχόλια