Μανούχος: «Στην Ελλάδα υπάρχει πολύ μεγάλη καχυποψία σε όλους»


ΠΗΓΗ: www.ertsports.gr

Στα πρόσφατα βραβεία του ΠΣΑΠΠ στο Μέγαρο Μουσικής ο διαιτητής Βαγγέλης Μανούχος ανέβηκε στο βήμα παραλαμβάνοντας το βραβείο του καλύτερου διαιτητή της περασμένης αγωνιστικής σαιζόν.

Η συγκίνηση του ήταν έκδηλη, αφού για πρώτη φορά ο νεαρός ρέφερι από την Αργολίδα ήταν ο εκλεκτός των ποδοσφαιριστών.

Ο Μανούχος μιλώντας αποκλειστικά εχθές βράδυ στον Δημήτρη Μαλισιώβα στο πλαίσιο της εκπομπής Τελευταία σελίδα, δεν έκρυψε την χαρά του για αυτό το βραβείο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που αναδείχθηκα κορυφαίος διαιτητής, γιατί οι κόποι μου έπιασαν τόπο. Χαρούμενος για πολλούς λόγους .αφού είχα συνυποψηφίους τους εξαίρετους συναδέλφους μου, Τάσο Σιδηρόπουλο και Τάσο Παπαπέτρου.

Είναι εξόχως τιμητικό να σε ψηφίζουν οι ποδοσφαιριστές και ευχαριστώ για αυτό. Στόχος μου είναι να πείσω και τα άλλα δυο μέρη του χώρου να πράξουν το ίδιο, δηλαδή τα ΜΜΕ και τους φιλάθλους, παρότι γνωρίζω τις δυσκολίες του εγχειρήματος».

Ο 32χρονος νεαρός λογιστής στο επάγγελμα, Βαγγέλης Μανούχος, σφυρίζει τον αγώνα Γάνδη–Ζόρια για το Κόνφερρενς Λίγκ. Του θέσαμε το ερώτημα, για τις διαφορές των αγώνων του εξωτερικού σε σχέση με αυτούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Κοιτάξτε, αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Θα έλεγα ,πως πρόκειται για δυο διαφορετικά αθλήματα. Εδώ μας σέβονται συνολικά. Είμαστε φιλοξενούμενοι, δεν μας γνωρίζουν όπως στην Ελλάδα. Θα παίξουμε θα ανταλλάξουμε απόψεις, θα κριθούμε από τα όργανα και θα αναχωρήσουμε. Στην Ελλάδα υπάρχει πολύ μεγάλη καχυποψία σε όλους με αποτέλεσμα η τοξικότητα να είναι σε υψηλό επίπεδο»

Ο 32χρονος ρέφερι από το Ναύπλιο έγινε διεθνής το 2021 με υπόδειξη του Κλάτενμπεργκ και το βράδυ θα διαιτητεύσει στο Βέλγιο το 2ο του διεθνές παιχνίδι.

https://www.ertsports.gr/super-league/manoychos-stin-era-spor-diaforetiko-spor-i-diaitisia-se-ellada-kai-exoteriko-audio/

Σχόλια