Τον… ευχαρίστησαν με απόλυση


Μετράει μέρες στην ΚΕΔ ο Ζοάο Καπέλα καθώς τέλος του χρόνου θα αποχαιρετήσει την Ελλάδα. Και τώρα τυπικά είναι μάνατζερ VAR αφού στη θέση του προσέλαβαν τον Σουηδό Λιφ Λίντμπεργκ που δεν έχει ιδέα από VAR.

Η… εξυγίανση «τρώει» τους δικούς της. Μετά τον Μπένετ, τελείωσαν και τον Καπέλα που έφερνε τους Πορτογάλους διαιτητές! Αυτό είναι το «ευχαριστώ» που μεσολαβούσε για να σφυρίζουν συμπατριώτες του με τελευταίο παράδειγμα τον Γκουστάβο Κορέια ο οποίος ορίστηκε στον αγώνα Αρη-Παναθηναϊκού. Η παρουσία του Καπέλα ως manager VAR εξηγεί και γιατί σφυρίζουν τόσοι πολλοί Πορτογάλοι. Μάλιστα, πριν τον… σουτάρουν είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο στο σεμινάριο των διαιτητών της Super League, πριν από μια εβδομάδα στην Ξάνθη. Να προσθέσουμε ότι τον αντικαθιστούν με τον Σουηδό Λίντμπεργκ αν και στη Σουηδία δεν έχουν VAR!

Η ΕΠΟ αποφάσισε να απολύσει τον Καπέλα επειδή δεν τον ήθελε ο ΠΑΟΚ και η απόφαση της ΕΕ πρέπει να επικυρωθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Απλά, δεν κρατιόνταν να κάνει το αντίστροφο. Μεταξύ των ρέφερι που ήρθαν και ο Πινέιρο ο οποίος αλλοίωσε το αποτέλεσμα του ντέρμπι (25/2) της προηγούμενης σεζόν Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0.

Όπως έχουμε γράψει η κίνηση της αντικατάστασης του Καπέλα είναι για να στείλουν μηνύματα στους διαιτητές ώστε να σφυρίζουν 100-0 υπέρ τους και να επαίρονται (ω, τι ντροπή) ότι το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Μόνο που δεν είναι ανταγωνιστικό, είναι αλλοιωμένο!

Σχόλια