Ο Πολυχρόνης έβγαλε ένα πολύ δύσκολο ματς καθώς τού έτυχαν πολλές φάσεις – Σωστός και ο Γκάμαρης (VAR)


SUPERLEAGUE 2023-24

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

17.30 ΒΟΛΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ 2-1

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Κόλλιας,

Λιόντος (Ηπείρου)

4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

VAR: Γκάμαρης (Αθηνών)

AVAR: Σινιοράκης (Χανίων)

Παρατηρητής: Γκάγκας (Λάρισας)

16': Οι παίκτες της Κηφισιάς ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Οζέγκοβιτς της Κηφισιάς, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Πολυχρόνη, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

70': Yπήρξε πέσιμο του Μπιφούμα της Κηφισιάς μέσα στην μικρή περιοχή, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (=Γκάμαρης) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Πολυχρόνη, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

71': Ο Πολυχρόνης σωστά απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τσάπαν της Κηφισιάς για διαμαρτυρία, όταν ο διαιτητής είχε σφυρίξει σωστά επιθετικό φάουλ σε βάρος του αφού είχε κρατήσει τον αντίπαλο αμυντικό από τον ώμο του, έπεσαν μαζί στην περιοχή πέναλτι και αυτός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι κακώς, αφού έγινε και έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή ότι δεν υπήρξε πέναλτι.

79': Σωστά ο βοηθός Λιόντος υπέδειξε οφσάιντ τον Οζέγκοβιτς της Κηφισιάς όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, έπεσε στην περιοχή πέναλτι και οι παίκτες της Κηφισιάς ζήτησαν πέναλτι, όμως η φάση ήταν ως μη γενομένη αφού είχε προηγηθεί το οφσάιντ.

83': Σωστά ο Πολυχρόνης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ματέους Σάντος της Κηφισιάς για αντιαθλητική συμπεριφορά κράτησε τον αντίπαλο του, με σκοπό την ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

85': Σωστά ο ρέφερι σφυριξε επιθετικό φάουλ στον Οζέγκοβιτς που έφευγε στην αντεπίθεση, έπαιξε την μπάλα με το χέρι του, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο της Κηφισιάς και ο διαιτητής υπέδειξε κίτρινη κάρτα σε αξιωματούχο της.

90+3': Ο Βόλος πέτυχε γκολ, αφού ο Πολύχρονης περίμενε πρώτα να ολοκληρωθεί η επίθεση, στην συνέχεια σφύριξε το επιθετικό φάουλ που είχε προηγηθεί πριν το γκολ, όταν ο Νο 77 (Ενγκίν) στην προσπάθεια του να παίξει την μπάλα κλώτσησε και το πόδι του αμυντικού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από τον  Γκάμαρη και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή.

Υπήρξαν διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Βόλου και υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπέο.

Σχόλια