Ούτε τα προσχήματα με τον Διαμαντόπουλο: Το μεγάλο λάθος του στο περσινό ματς ΟΦΗ-Ολυμπιακός με το οποίο... έδειξε "εξυγίανση"!


Τι κι αν αρχιδιαιτητής φέρεται να ανέλαβε ο Σουηδός Πίτερ Φρόιντφελντ, ο οποίος έδωσε το παρών και στη συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ, την Πέμπτη 26/10 αυτοί συνεχίζουν τα ίδια και χειρότερα, καθώς οι ορισμοί έχουν… άρωμα Μάνταλου. Η μια επιβεβαίωση είναι ότι και ο… Μπένετ όταν δυσκολευόταν να βρουν ξένο διαιτητή, έφερναν τον Γερμανό Μπριχ, ο οποίος θα σφυρίξει τον αγώνα της Δευτέρας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική της Super League.

Όμως, το μεγάλο σκάνδαλο είναι η επιλογή του Διαμαντόπουλου για τον αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός που γίνεται την ίδια μέρα, έναν ρέφερι που προκαλεί με λάθη των «ερυθρόλευκων». Σα να μην έφτανε που οι δυο στους τέσσερις φετινούς ορισμούς του έχει μπει στον ΟΦΗ, στο ματς της προηγούμενης σεζόν στο Ηράκλειο (ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-2) δεν απέβαλε τον Μαρινάκη για σκληρό μαρκάρισμα στον Βαλμπουενά στο 84’. Επίσης, στον αγώνα Ιωνικός-Ολυμπιακός 0-2 «ανακάλυψε» επιθετικό φάουλ σε βάρος του Παπασταθόπουλου και δεν μέτρησε γκολ του Χάμες, ο οποίος σκόραρε στη συνέχεια της φάσης (26’).

Σχόλια