Μια φάση στον Τζήλο, πολλές στους βοηθούς


SUPER
LEAGUE 2023-24

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΑΜΙΑ 0-1

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας),

Τζιουβάρας (Κοζάνης)

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

AVAR: Πάτρας (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Γκαϊτατζής (Δράμας)

9': Σωστά ο Τζιουβάρας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της Λαμίας, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

30': Υπήρξε πέσιμο του Παπαδόπουλου της Λαμίας στην περιοχή του Αστέρα Τρίπολης, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Ζαμπαλάς) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Τζήλου, η ελαφριά επαφή που υπήρξε με το χέρι του αμυντικού στον Παπαδόπουλο κρίνεται φυσιολογική.

37': Σωστά ο Τζιουβάρας υπέδειξε οφσάιντ τον Καρλίτος της Λαμίας (σε οριακή φάση), όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (σουτ, απόκρουση, κόρνερ).

45+1': Ο Τζιουβάρας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της Λαμίας, δεν υπήρξε ριπλέι από την ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του, η φάση ήταν οριακή και από το ριπλέι που έδειξαν φαίνεται να είναι στην ίδια ευθεία, (η μπάλα κατέληξε στον αμυντικό, δεν υπήρξε κατοχή της μπάλας από τον επιθετικό, ώστε να υπάρξει ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης).

51': Ο Κωνσταντίνου υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της Λαμίας, δεν υπήρξε ριπλέι από την ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του, η φάση ήταν οριακή και από το ριπλέι που έδειξαν φαίνεται να είναι στην ίδια ευθεία, (η μπάλα κατέληξε στον αμυντικό, δεν υπήρξε κατοχή της μπάλας από τον επιθετικό, ώστε να υπάρξει ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης).

60': Σωστά ο Τζιουβάρας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Αστέρα Τρίπολης όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, (μπλόκαρε την μπάλα ο τερματοφύλακας) και ο διαιτητής έπαιξε το πλεονέκτημα.

78': Ο Τζήλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Αστέρα Τρίπολης, όταν Σλίβκα της Λαμίας έκανε αντικανονική χρήση του χεριού του στο πρόσωπο του αντιπάλου του (Καλτσά), στην συνέχεια έγινε επικίνδυνη επίθεση από την Λαμία.

 

Σχόλια