Ετσι «καίγεται» ο Παναθηναϊκός και δικαιώνεται ο Ολυμπιακός


-Πλέον, από τα στοιχεία που διέρρευσαν, κατάλαβαν όλοι ότι «πράσινοι» ήθελαν το ματς στα «χαρτιά»…

 

Η… μπάλα τιμωρεί και αυτό ισχύει για τον Παναθηναϊκό που δεν πήγε στο Καραϊσκάκη με σκοπό να παίξει μπάλα αλλά να πάρει το παιχνίδι στα «χαρτιά», με τακτικές που εκθέτουν όποιον τις εφαρμόζει. Όμως, από τα στοιχεία που διέρρευσαν «καίγεται» ο Παναθηναϊκός και δικαιώνεται ο Ολυμπιακός, κάτι που αναμένεται να αποδειχθεί και ενώπιον της αθλητικής δικαιοσύνης.

Κατ’ αρχήν ο Παναθηναϊκός αποχώρησε για τα αποδυτήρια χωρίς την άδεια του διαιτητή Μαρέσκα. «Η ομάδα του Παναθηναϊκού αποφάσισε να αποσυρθεί στα αποδυτήρια με δική της βούληση όπως ακριβώς περιγράφει και ο διαιτητής της αναμέτρησης στο Φ. Α.  Και γι αυτό δεν συνεχίστηκε το ματς», ξεκαθάρισε ο Ολυμπιακός.

Αν υπήρχε κάτι επείγον ο Χουάνκαρ θα πήγαινε για εξετάσεις σε κάποιο κοντινό νοσοκομείο δημόσιο (Τζάνειο ή Νίκαιας) ή ιδιωτικό («Μετροπόλιταν») και όχι σε νοσοκομείο στο Μαρούσι που είναι χορηγός της ομάδας. «Σύμφωνα με την ειδικό που έκανε την εξέταση θα μπορούσε να εξέλθει ο Χουάνκαρ για την οικία του με οδηγίες», αποκάλυψε ο Ολυμπιακός, μεταξύ των στοιχείων που διέρρευσε.

Εξίσου σημαντική και η αποκάλυψη ότι μισή ώρα, μετά την προσωρινή διακοπή, παράγγειλαν και έφαγαν πίτσες, άρα δεν είχαν σκοπό να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί ο αγώνας. «Ο ίδιος ο διαιτητής Μαρέσκα εξερράγη στα αποδυτήρια όταν δυο ώρες μετά τη διακοπή οι άνθρωποι του ΠΑΟ είπαν «εμείς δεν έχουμε θέμα να συνεχίσουμε». Ο διαιτητής τους είπε σε υψηλούς τόνους: «τώρα το θυμηθήκατε κύριοι; 2 ώρες μετά;» σημείωσε ο Ολυμπιακός.

Τα δυο βίντεο

Υπάρχει και βίντεο που επιβεβαιώνει ότι μεταφέρθηκαν πολλά κουτιά πίτσας στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Όπως υπάρχει και δεύτερο βίντεο που δείχνει μια κροτίδα να σκάει πέντε μακριά από τον Χουάνκαρ. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν είχε επαφή με την κροτίδα.

«Μετά από περίπου πέντε λεπτά εξέτασης, του παραπάνω ποδοσφαιριστή, οι γιατροί αποφάσισαν να τον στείλουν στο ιατρείο και όλοι οι παίκτες και οι υπεύθυνοι της ομάδας του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τον αγωνιστικό χώρο και να επιστρέψουν στα αποδυτήρια», επιβεβαιώνει ο Μαρέσκα με όσα γράφει στο φύλλο αγώνα που αποτελεί το υπ’ αριθμόν 1 αποδεικτικό στοιχείο στον αθλητικό δικαστή.

«Στα επόμενα 60 λεπτά, ο γιατρός του αγώνα επισκέφτηκε ξανά τον παίκτη ν.3 και μου είπε ότι είχε βελτιωθεί η κατάστασή του, αλλά και πάλι δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος σύμφωνα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή» προσθέτει ο Μαρέσκα στο φύλλο αγώνα.

Οι αποκαλύψεις του γιατρού

Από την πλευρά του ο γιατρός του αγώνα Χρήστος Γώγος, ανέφερε σε ανάρτησή του: «Λειτουργώ πάντα για το καλό των ασθενών μου. Έτσι λοιπόν δεν άλλαξα ποτέ την γνωμάτευση παρά μόνο περιέγραψα την προοδευτική βελτίωση της κλινικής του εικόνας ενώπιον και των ορθοπαιδικών συναδέλφων των δύο ομάδων. Άρα το ψέμα που ξεκίνησε από έναν δημοσιογράφο του σπόρ fm και αναπαράχθηκε από πολλούς μη ειδικούς έχει κοντά πόδια».

Στη γνωμάτευσή του σημειώνει ότι «ο παίκτης φαίνεται κατά τη γνώμη μου νευρολογικά εντάξει», ενώ προσθέτει ότι ο Χουάνκαρ και ο Παναθηναϊκός ήθελαν να πάει σε νοσοκομείο.

Η δήλωση-ομολογία του Αϊτόρ

Κι εδώ «κολλάει», ως επίλογος, η δήλωση του Αϊτόρ σε ΜΜΕ της Ισπανίας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι «δεν διακόπηκε το παιχνίδι. Φέτος είπαμε “αν γίνει κάτι πρέπει να σταματήσουμε το παιχνίδι” Αν δεν το σταματήσουμε εμείς, θα συνεχίσει να παίζεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα»…

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κληθεί σε απολογία με βάση το άρθρο 21 του ΚΑΠ και κινδυνεύει με απώλεια αγώνα (3-0), αφαίρεση πέντε βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και πέντε για του χρόνου.

Σχόλια