Ο Μανούχος σωστά δεν πήγε στην άσπρη βούλα, έκανε και αποβολή


SUPER
LEAGUE 2023-24

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

ΑΡΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας),

Βεργέτης (Αργολίδας)

4ος: Πουλικίδης (Δράμας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Νιδριώτης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

20-21': Οι παίκτες του Άρη ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Παμλίδη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Ευαγγέλου) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Μανούχου, το χέρι έγινε μετά από εκτροπή της μπάλας από το πόδι του Παμλίδη, συνεπώς δεν υπήρξε παίξιμο της μπάλας με το χέρι με πρόθεση.

43': Υπήρξε πέσιμο του Μορόν στην περιοχή πέναλτι του ΠΑΣ Γιάννινα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης τον Ευαγγέλου  και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Μανούχου, δεν υπήρξε παράβαση πέναλτι, υπήρξε μια τυχαία επαφή των ποδιών τους, εκτός της περιοχής πέναλτι που κρίνεται φυσιολογική.

61': Ο Μανούχος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τζίνο του ΠΑΣ Γιάννινα, που πήγε με προβολή με τις τάπες του στο πόδι του αντιπάλου του που είχε προλάβει να παίξει την μπάλα, ο διαιτητής έκρινε ότι ήταν με ριψοκίνδυνο τρόπο. Η αποβολή με το ματς στο 1-0.

73-74': Σωστά ο Πετρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Σαμόρα του Άρη, όταν μετά από σουτ του συμπαίκτη του Φαμπιάνο η μπάλα χτύπησε στο πόδι (ή πιθανόν και στο χέρι) του, πριν καταλήξει στα δίχτυα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού.

86': Σωστά ο Βεργέτης υπέδειξε οφσάιντ τον Εραμούσπε του ΠΑΣ Γιάννινα

Σχόλια