Ο Αλμέιδα έκανε αλλαγή τον Γαλανόπουλο για να μην αποβληθεί – Είχε θέματα η διαιτησία του Σότσα – Λάθος βοηθού διόρθωσε το VAR και σωστά μέτρησε το γκολ


SUPER LEAGUE 2023-24

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ 1-2

Διαιτητής: Σότσα (Ιταλός)

Βοηθοί: Μπέρτι,

Τζιοβάνε (Ιταλοί)

4ος: Κολόμπο (Ιταλός)

VAR: Αμπίσο

AVAR: Τζουφέρλι

Παρατηρητής: Καρατζίκας (ΚΕΔ/ΕΠΟ)

17': Ο Σότσα έρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο στον Χουάνκαρ

31': Κακώς ο διαιτητής υπέδειξε άουτ υπέρ της ΑΕΚ, ενώ έπρεπε κόρνερ, η μπάλα χτύπησε τελευταία στο κεφάλι του Γαλανόπουλου της ΑΕΚ.

36-38': Στο γκολ της ΑΕΚ (1-1), οι παίκτες του Παναθηναϊκού ζήτησαν επιθετικό φάουλ του Λιβάι Γκαρσία στον Χουάνκαρ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, υπήρξε μια φυσιολογική σύγκρουση των δύο παικτών που έπεσαν στο έδαφος.

39': Επρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Καγένς της ΑΕΚ για αντιαθλητική συμπεριφορά κράτησε τον αντίπαλο του, ήταν η δεύτερη φορά που έκανε πάλι κράτημα σε αντίπαλο του (στο 32') και του είχε χαριστεί, να σημειωθεί ότι και στις δύο περιπτώσεις έκανε σκόπιμα τις παραβάσεις για να ανακόψει τις επιθέσεις.

44': Κακώς ο βοηθός Μπέρτι δεν υπέδειξε επιθετικό φάουλ όταν ο Ελιασον της ΑΕΚ μάρκαρε αντικανονικά τον Μπερνάρ του Παναθηναϊκού, στην συνέχεια η μπάλα κατέληξε κόρνερ υπέρ της ΑΕΚ.

51': Κακώς υπέδειξαν άουτ υπέρ ΑΕΚ, ενώ έπρεπε κόρνερ υπέρ του Παναθηναϊκού.

52': Κακώς ο Σότσα δεν υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Γαλανόπουλο, αφού αρχικά έκανε ριψοκίνδυνο παίξιμο στον αντίπαλο του με σκοπό να ανακόψει την υποσχόμενη επίθεση, στην συνέχεια αφού εφάρμοσε το πλεονέκτημα ξανά ο Γαλανόπουλος κλώτσησε ριψοκίνδυνα από πίσω τον αντίπαλο του και πάλι ο διαιτητής δεν του υπέδειξε κίτρινη, ενώ θα μπορούσε ακόμη και να τον αποβάλει με δύο κίτρινες, αφού έκανε δύο συνεχόμενες παραβάσεις που τιμωρούνται με κίτρινη κάρτα.

54': Κακώς ο Μπέρτι υπέδειξε αραουτ, ενώ έπρεπε υπέρ του Παναθηναϊκού, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

54': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Γαλανόπουλο για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

61': Κακώς δεν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γαλανόπουλο, για ριψοκίνδυνο παίξιμο στον Μαντσίνι, (γι'αυτό στο 64' ο προπονητής του τον έκανε αλλαγή).

61': Σωστά ο Μπέρτι υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναθηναϊκού.

62': Κακώς ο διαιτητής σφύριξε το φάουλ που έγινε στον Ιωαννίδη, ενώ έπρεπε να εφαρμόσει το πλεονέκτημα, αφού έφευγε στην αντεπίθεση παίκτης του Παναθηναϊκού.

64’: Ο Αλμέιδα έκανε αλλαγή τον Γαλανόπουλο για να μην αποβληθεί.

68-70': Κακώς ο βοηθός Τζιοβάνε υπέδειξε οφσάιντ τον Τσούμπερ που έδωσε την ασίστ στον Πινέδα, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση που ο Πινέδα πέτυχε γκολ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά ενημέρωσε τον διαιτητή ότι δεν υπήρξε οφσάιντ και το γκολ μέτρησε κανονικά (1-2).

81': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Πισάρο της ΑΕΚ.

Πού χάθηκε το σήμα του Σότσα στο δεύτερο ημίχρονο;

 

Σχόλια