Επίσημες αντιδράσεις για τις …σφαγές: «Ο Ατρόμητος ηττήθηκε κατ’ εντολήν της διαιτητικής ομάδας στην “OPAP Arena”» - «Ευαγγέλου, Κουμπαράκη συνεχίστε το έργο σας»…


Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΪΤ ΤΗΣ ΠΑΕ:

https://www.atromitosfc.gr/news/itta-stin-opap-arena-gia-ton-atromito/

Ήττα στην OPAP Arena για τον Ατρόμητο

Σε ένα ματς που το αγωνιστικό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, ο Ατρόμητος ηττήθηκε κατ’ εντολήν της διαιτητικής ομάδας στην «OPAP Arena» κόντρα στην ΑΕΚ (2-1).

Την ήττα από την ΑΕΚ υπέστη η ομάδα μας στην «OPAP Arena» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoximan Super League και σε ένα ματς που το αγωνιστικό έχει περάσει εντελώς σε δεύτερη μοίρα, διότι το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε έτσι.

Η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα στο 31’ με πέναλτι του Άμραμπατ και στο 41’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, αλλά ο Σιντιμπέ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 59’, όταν ο Βαλένσια βρέθηκε σε θέση βολής, ωστόσο, το τελείωμά του δεν ήταν καλό στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ, ενώ στο 77’ ο Στάνκοβιτς με εντυπωσιακό τρόπο έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Έντερ.

Από εκείνο το σημείο και μετά ακολούθησε μια μίνι ποδοσφαιρική παρωδία. Από το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Βαλένσια που σούταρε, ο Στάνκοβιτς πραγματοποίησε ακόμα μία επέμβαση και ο Έρλινγκμαρκ στην επιστροφή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο VAR και AVAR ανακάλυψαν οφσάιντ του Τσακμάκη που δεν είχε οποιαδήποτε εμπλοκή στη φάση.

Στο 86’ η ομάδα μας κέρδισε το πέναλτι γιατί δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς! Παρά την προσπάθεια του β’ βοηθού, Νίκου Σάββα, να ξαναβρεί οφσάιντ, o AVAR επιτέλους λειτούργησε και δόθηκε το πέναλτι στον Αντζιέλσκι με τον Σιντιμπέ να βλέπει και την κόκκινη κάρτα. Ο Πολωνός επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 1-1.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε τελικά στο 90’+5’ με νέο πέναλτι του Γκατσίνοβιτς, σε παράβαση που κέρδισε ο Μάνταλος, σε μια φάση όμως που προηγήθηκε χέρι του Ζίνι, με τον Παπαπέτρου να κλείνει και πάλι τα μάτια από τη θέση του VAR.

Η σύνθεση της ομάδας μας

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Τσιντώτας, Ντε Μποκ, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Κεσχρίντα, Έρλινγκμαρκ, Κούντε (55′ Καμαρά), Κούεν (46′ Γκονθάλεθ), Γιουμπιτάνα (69′ Φριντζόνσον), Ρομπάιγ (55′ Βαλένσια), Βέργος (69′ Αντζιέλσκι)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

https://www.asterastripolis.gr/pae/4171-pae-asteras-tripolis.html

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ευαγγέλου, Κουμπαράκη,

Με καθαρή τη συνείδησή σας συνεχίστε το έργο σας...

Εμείς περήφανοι θα συνεχίσουμε το δικό μας όπως κάνουμε ΟΛΑ αυτά τα χρόνια!

 

Σχόλια