Πού αλλού θα έμπαινε ο Σιδηρόπουλος αν όχι στον ΠΑΟΚ;


Από τραυματισμό επιστρέφει ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου). Και πού αλλού θα έμπαινε αν όχι στον ΠΑΟΚ, με VAR τον Βαγγέλη Μανούχο (Αργολίδας) για να κάνουν και… κομπανία! Ο 44χρονος ρέφερι προκάλεσε αρκετές φορές στο περσινό πρωτάθλημα και πολλοί αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν να μην τα παρατάει.

Κάποια από τα λάθη που έκανε ήταν σε αγώνες του ΠΑΟΚ:

Στο ματς της 14ης αγωνιστικής Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-2 ο Σιδηρόπουλος προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών επειδή δεν σφύριξε επιθετικό φάουλ πριν από το πρώτο γκολ, όπως και στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1, επειδή δεν απέβαλε τον Λύρατζη που ανέτρεψε τον Ντίκο ο οποίος έβγαινε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα Κοτάρσκι.

Επίσης, στο ματς της 25ης αγωνιστικής ΠΑΟΚ-Ιωνικός 6-0, στο 48’ ο Σιδηρόπουλος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μασάς του Ιωνικού για ριψοκίνδυνο παίξιμο (αντικανονική χρήση του χεριού του στο πρόσωπο του αντιπάλου του Νάσμπεργκ).

Ο Μανούχος έχει να σφυρίξει ματς του ΠΑΟΚ από τις 9/11/22 (Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 1-1). Ηταν VAR τόσο στο περσινό ματς της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ ΠΑΟΚ-Βόλος και της 5ης ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Σχόλια