Το... στραγάλι κάνει κύκλους: Ο Μπένετ «πρόδωσε» τον Κλάτενμπεργκ και έπαθε το ίδιο από τους τωρινούς


Ο Μπαλτάκος, πριν από 14 μήνες, έκρινε ότι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν κάνει για αρχιδιαιτητής αλλά έκανε ο Στιβ Μπένετ, ο οποίος ήταν συνεργάτης του. Η συμφωνία του Μπένετ να αναλάβει επικεφαλής της ΚΕΔ ερμηνεύτηκε και ως «προδοσία» στον Κλάτενμπεργκ, με δεδομένο ότι τον είχε φέρει στην Ελλάδα ως υπεύθυνο των παρατηρητών διαιτησίας.

Όμως, ο Μπένετ δεν μπορούσε να βρει καλούς ξένους. Παράλληλα με διάφορα αφηγήματα προσπαθούσαν να τους μπλοκάρουν. Τη μια δεν τους άφηνε η FIFA λόγω του μουντιάλ, την άλλη δεν τους άφηναν οι ομοσπονδίες τους επειδή τους ήθελαν για ντέρμπι. Μέχρι και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πέρσι τον Απρίλιο, πήρε τηλέφωνο τον Τσέφεριν για να στείλει η UEFA ελίτ διαιτητές! Όλα αυτά ο Μπένετ τα έβλεπε και δεν έφευγε παρότι υποδήλωναν ότι είναι ακατάλληλος για αρχιδιαιτητής.

Μέχρι που έφτασε η στιγμή που τον «άδειασαν» αυτοί που τον επέλεξαν. Ακόμη και οι πέτρες ήξεραν ότι δεν είναι αποδεκτός ο ορισμός Ελλήνων διαιτητών στα ντέρμπι, κόντρα στη συμφωνία των ομάδων για ξένους.

Σχόλια