Διαιτησία με χαρακτήρα από τον Κατοίκο, έδωσε άμεσα τα δυο πέναλτι που σωστά επιβεβαίωσε ο Γκάμαρης - Είχε στόχο να αποδώσει δικαιοσύνη


-Εδωσε λιγότερα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού (14-17).

SUPER LEAGUE 2023-2024

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

17:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών),

Σινιοράκης (Χανίων)

4ος: Τσέτσιλας (Καστοριάς)

VAR: Γκάμαρης (Αθηνών)

AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Παρατηρητής: Κύρκος (Θεσπρωτίας)

 

5': Σωστά ο Σινιοράκης υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ της Κηφισιάς Ματέους Σάντος, που ήταν ξεκάθαρα οφσάιντ.

19-21': Ο Κατοίκος σωστά σφύριξε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού όταν ο Πέιος έσπρωξε από πίσω τον Ποντένσε και τον ανέτρεψε, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Γκάμαρης) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, επίσης σωστά ο Γκάμαρης ον ενημέρωσε και διόρθωσε την κίτρινη κάρτα, αφού αρχικά την είχε υποδείξει σε λάθος παίκτη (Παπασάββα) και την υπέδειξε στην συνέχεια στο σωστό παίκτη (Πέιο). Με την εκτέλεση του έγινε το 1-0.

36': Ο Κατοίκος κακώς δεν σφύριξε φάουλ υπέρ Ολυμπιακού, όταν ο Ιπαλίμπο της Κηφισιάς σήκωσε ψηλά το πόδι του και χτύπησε στο στήθος του Ρετσου.

39': Σωστά ο Φωτόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Καμαρά του Ολυμπιακού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

45': Κακώς δεν σφύριξε φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού και να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Αγκμπενιένου, που μάρκαρε αντικανονικά από πίσω τον Ποντένσε οριακά εκτός της κάθετης γραμμής της περιοχής πέναλτι της Κηφισιάς (από δεξιά) και ανέκοψε την υποσχόμενη επίθεση του Ολυμπιακού.

59': Κακώς σφύριξε φάουλ υπέρ της Κηφισιάς, ο Ιμπόρα δεν έκανε κάτι το αντικανονικό.

63-64': Σωστά ο Κατοίκος σφύριξε δεύτερο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, όταν ο Παπασάββας μάρκαρε αντικανονικά τον Γιόβετιτς από πίσω, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Με την εκτέλεση του έγινε το 3-0.

70-71': Σωστά ο Σινιοράκης υπέδειξε οφσάιντ τον Γιόβετιτς όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση και ακυρώθηκε το γκολ που πέτυχε στην συνέχεια ο Ζοάο Καρβάλιο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού.

81': Κακώς σφύριξε φάουλ υπέρ της Κηφισιάς, ο Ορτέγκα δεν έκανε κάτι το αντικανονικό.

84': Σωστά ο Σινιοράκης υπέδειξε οφσάιντ τον Μπίελ, μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης.

87': Σωστά ο Σινιοράκης υπέδειξε οφσάιντ τον Γιόβετιτς, μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης.

 

 

 

 

Σχόλια