Μήνυμα ασυλίας Μάνταλου με τον Παπαδόπουλο: Σφυρίζει την ΑΕΚ και τον όρισε στον Ολυμπιακό


-Μεζούρα να πάρει ο Μανούχος!



Γελάνε και τα τσιμέντα με τους ορισμούς του Μάνταλου. Ενώ σήμερα (28/9, 21:00) ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) σφυρίζει τον αγώνα ΑΕΚ-Ατρόμητος, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ του δίνει… αέρα να παίξει 100-0 υπέρ της ΑΕΚ καθώς του στέλνει μήνυμα ασυλίας, ορίζοντάς τον VAR στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής (7ης) ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός που γίνεται την Κυριακή (1/10). Το ίδιο ισχύει και για τον έναν βοηθό του Παπαδόπουλου, τον Δημητριάδη (Μακεδονίας) που θα είναι σήμερα στην ΟΠΑΠ Αρίνα και ο Μάνταλος τον όρισε και στο Ζωσιμάδες.

Πρόκειται για μια επίδειξη ακαταλληλότητας. Ενας ακόμη λόγος για να φύγει, καθώς πρόκειται για ορισμοί «καρμπόν» με του Μπένετ, άρα φαίνεται ότι ο Μάνταλος όριζε και πριν.

Στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός ο Μάνταλος όρισε δίδυμο για κλάματα. Ο λόγος είναι ότι έβαλε διαιτητή τον Μανούχο (Αργολίδας), τον γνωστό από την υπόθεση της μεζούρας στον αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ!

Ο Μανούχος δεν είχε πρόβλημα στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 της προηγούμενης σεζόν. Αντίθετα, μπορεί να μην έκανε το μεγάλο λάθος στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Λαμία 2-0, όμως είχαμε… επίδειξη εξυγίανσης και μάλιστα σε ματς χωρίς φάσεις. Εδωσε 14 φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού και 15 υπέρ της Λαμίας. Δεν καταλόγιζε παραβάσεις υπέρ των «ερυθρόλευκων» και παράλληλα προσπαθούσε να τους κλείσει στην περιοχή τους. Επίσης, πάλι για την προηγούμενη σεζόν, στον αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-1 δεν απέφυγε τα λάθη. Είναι ένας διαιτητής ο οποίος ευνοεί συστηματικά τους ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Σχόλια