Διαιτησία-αηδία: Αλλοιώνουν το πρωτάθλημα, κάνουν «χειρουργεία» για να νικάνε Παναθηναϊκός και ΑΕΚ – Ευαγγέλου, Παπαδόπουλος και Σάββας πρέπει να πάνε σπίτι τους – Είδαν οι τυφλοί, μίλησαν και οι μουγκοί


Τινάζουν το πρωτάθλημα στον αέρα. Αλλοιώνουν την βαθμολογία με το απίθανο σπρώξιμο σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Δυο πέναλτι δώρο από τον Ευαγγέλου στον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη (4-1), «έκλεψαν» γκολ του Ατρομήτου και σα να μην έφτανε αυτό ο Παπαδόπουλος έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στην ΑΕΚ (2-1).

Ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), ο οποίος σφύριξε ΑΕΚ-Ατρόμητος 2-1, είχε εξασφαλισμένη την ασυλία καθώς είχε οριστεί VAR στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, άρα είχε πάρει και το μήνυμα και έκανε τα πάντα για να νικήσει η ΑΕΚ.

Αρχικά, στο 78’ ο Ατρόμητος πέτυχε γκολ, ο Ερλινγκμαρκ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από κόρνερ αλλά ο Παπαπέτρου (Αθηνών) αφού εξέτασε πάνω από 3’ τη φάση, τελικά ακύρωσε για οφσάιντ το κανονικό γκολ. Που βρήκαν το οφσάιντ; Τι έκαναν;

Επίσης, στο 80’ στη φάση που Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Σιντιμπέ στον Αντζιέλσκι (έπειτα από κάθετη πάσα του Αγκιμπού) αρχικά έδωσαν οφσάιντ. Με την υπόδειξη του πέναλτι, ο Παπαδόπουλος απέβαλε τον Σιντιμπέ. Ο βοηθός Σάββας (Σερρών), ο οποίος σήκωσε τη σημαία του, θα έπρεπε ήδη να είχε πάει στο σπίτι του.

Στο 90’+1’ γέλασαν τα τσιμέντα και οι «μαϊμούδες» μαζί. Ο Παπαδόπουλος έδωσε πέναλτι του Έρλινγκμαρκ στον Μάνταλο, όμως (με μεγάλη η ευθύνη του Παπαπέτρου που ήταν στο VAR) δεν καταλόγισαν το χέρι του Ζίνι το οποίο προηγήθηκε.

Σημεία και τέρατα με τη διαιτησία του Ευαγγέλου (Αθηνών) στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός. Ο Αθηναίος ρέφερι έκανε τα αδύνατα δυνατά για να νικήσει ο Παναθηναϊκός μετά από πολλά χρόνια στην Τρίπολη και μη σας ξεγελά το τελικό 4-1. Ο Παναθηναϊκός σε ένα κομβικό ματς είχε διαιτησία 100-0 υπέρ του, με «όργια» του διαιτητή Ευαγγέλου και με τον VAR Κουμπαράκη (Κυκλάδων) να είναι θεατής στο «χειρουργείο».  Από ανύπαρκτο φάουλ το πρώτο γκολ, μετά έδωσε δυο πέναλτι για γέλια και ο ΠΑΟ σκόραρε στο ένα. Αν δεν έκανε το 1-3, μπορεί ο αστείος ρέφερι να έδινε και τρίτο πέναλτι.

Εχουμε και λέμε:

-Το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού στο 7’ ξεκίνησε από φάουλ-εφεύρεση (4'), καθώς ο Παλάσιος βούτηξε στο χορτάρι (καμία παράβαση από τον αμυντικό των Αρκάδων, Γκρόζντανιτς).

-Με το σκορ στο 2-1 υπέρ του ΠΑΟ ακολούθησε και σούπερ ανύπαρκτο πέναλτι σε βουτιά του Κώτσιρα στο 45’. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού έκανε σα να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα, μόλις ο Μπαρτόλο τον ακούμπησε. Κι όμως, ο Ευαγγέλου με ευθύνη και του VAR (Κουμπαράκης) έδωσαν πέναλτι… μαϊμού.

-Στο 79’ ο Ευαγγέλου έδωσε πέναλτι αντί για φάουλ που έκανε ο Καρμόνα στον Τζούριτσιτς. Η παράβαση είναι ξεκάθαρα εκτός περιοχής και έπρεπε να παρέμβει ο Κουμπαράκης. Ο Ιωαννίδης ευστόχησε και έκανε το 1-3.

Και ο Ευαγγέλου είχε εξασφαλισμένη ασυλία από πριν. O Μάνταλος τον όρισε VAR στον αγώνα της Κυριακής Αρης-Κηφισιά. Θα τον αλλάξει;

 

 

Σχόλια