Τα ριπλέι δεν… κρίνουν τον Ανδριανό


SUPER LEAGUE 2023-24

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΦΗ 1-1

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας),

Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος: Κατοίκος (Αθηνών)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

ΑVAR: Πάτρας (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Θάνος (Ηπείρου)

1': Κακώς, ο Ανδριανός δεν τιμώρησε πειθαρχικά τον Βοΐλη του Παναιτωλικού, όταν έκανε αργοπορημένο μαρκάρισμα με τις τάπες του στο πόδι του Καρώ, όμως δεν έδειξαν την φάση από το σωστό πλάνο και η φάση δεν φαίνεται ξεκάθαρα από το μακρινό πλάνο που έδειξαν η σοβαρότητα της παράβασης (κίτρινη ή κόκκινη κάρτα). Η παράβαση που έκανε ήταν με μεγάλη ένταση και δεν είχε καμία πιθανότητα να παίξει την μπάλα, όμως τέτοιες σοβαρές παραβάσεις πρέπει να τιμωρούνται και δεν θα πρέπει να χαρίζονται, λόγω του χρονικού σημείου (του 1ου λεπτού).

13': Σωστά ο Νικολαΐδης υπέδειξε οφσάιντ τον Γκαγέγκος στην συνέχεια έπεσε στο έδαφος ο Φελίπε

15': Κακώς ο Τριανταφύλλου υπέδειξε ΆΜΕΣΑ οφσάιντ παίκτη του Παναιτωλικού, η φάση ήταν οριακή (στην ίδια ευθεία) και κακώς ανέκοψε (σκούπα) την υποσχόμενη επίθεση του Παναιτωλικού.

25': Σωστά ο Νικολαϊδης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, ταυτόχρονα με την υπόδειξη του ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι σε ανατροπή του Φελίπε από τον Καπίνο και τελικά (σωστά) τιμώρησε το οφσάιντ που είχε προηγηθεί.

27': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ, παίκτη του ΟΦΗ, όμως η φάση ήταν οριακή και κακώς το υπέδειξε ΆΜΕΣΑ, έπρεπε να το υποδείξει μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης.

31 - 32': Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του ΟΦΗ, που ζήτησαν πέναλτι για χέρι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, όμως δεν έδειξαν την φάση από το σωστό πλάνο και η φάση δεν φαίνεται ξεκάθαρα από το μακρινό πλάνο που έδειξαν. Όμως πιθανόν να υπήρξε παίξιμο της μπάλας με το χέρι του αμυντικού, όταν ο επιθετικός του ΟΦΗ σουτάρει προς στην αντίπαλη εστία για γκολ.

75': Σωστά ο Νικολαϊδης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναιτωλικού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

82' : Υπήρξε πέσιμο παίκτη του ΟΦΗ στην περιοχή του Παναιτωλικού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Κουμπαράκης) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Ανδριανού, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

89': Σωστά ο Νικολαϊδης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναιτωλικού.

90+4': Κακώς ο Ανδριανός υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπαλντασάρα του Παναιτωλικού, όμως η παράβαση του δεν ήταν αντιαθλητική συμπεριφορά, για να δικαιολογεί την υπόδειξη.

Σχόλια