Τα αίσχη της διαιτησίας υπέρ της ΑΕΚ - Κόλμαν: «Με αυτόν τον διαιτητή να παίζαμε μέχρι το πρωί δεν θα παίρναμε κάτι»


Κρις Κόλμαν (προπονητής Ατρομήτου): «Με αυτόν τον διαιτητή να παίζαμε μέχρι το πρωί δεν θα παίρναμε κάτι. Παίζαμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα, τους πρωταθλητές, εξαιρετική ατμόσφαιρα αλλά θέλαμε δικαιοσύνη».

SUPER LEAGUE 2023-24

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας),

Σάββας (Σερρών)

4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας)

VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

AVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Παρατηρητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

 

10': Σωστά ο Δημητριάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Βέργο του Ατρομήτου, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

13': Κακώς ο Σάββας υπέδειξε οφσάιντ τον Πόνσε της ΑΕΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (άουτ).

22': Σωστά ο Σάββας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της ΑΕΚ.

24-27': Σωστά ο Παπαδόπουλος σφύριξε επιθετικό φάουλ που έκανε ο Αραούχο στον Κεσχριντά και στην συνέχεια υπήρξε παίξιμο της μπάλας από τον αμυντικό, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, το επιθετικό φάουλ προηγήθηκε από το χέρι του αμυντικού.

45': Ο Παπαδόπουλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Ατρομήτου όταν ο Μάνταλος μάρκαρε αντικανονικά τον Κεσχριντά, ο προπονητής του Ατρομήτου Κόουλμαν καθώς και ο Γιουμπιτάνα διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή και τους υπέδειξε κίτρινες κάρτες.

45+3': Κακώς ο ρέφερι δεν σφύριξε φάουλ υπέρ του Ατρομήτου όταν ο Αμραμπατ κράτησε τον Κουέν και ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση, αν το σφύριζε έπρεπε να του υποδείξει και κίτρινη κάρτα.

78-83': Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Έρλινγκμαρκ πέτυχε γκολ, ο Σάββας υπεδειξε οφσάιντ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Παπαπέτρου) και κακώς τιμωρήθηκε ως οφσάιντ συμπαίκτης του σκόρερ που δεν επηρέασε αντίπαλο του, (δεν παρενοχλεί τον τερματοφύλακα, ούτε είναι στο οπτικό του πεδίο), επίσης ο σκόρερ φαίνεται να καλύπτεται από τον αμυντικό και τον τερματοφύλακα.

87-88' : Ο διαιτητής Παπαδόπουλος σφύριξε πέναλτι όταν ο Αντζιέλσκι μέσα στην περιοχή ανατράπηκε από τον Σιντιμπέ, όμως ο βοηθός υπέδειξε κακώς οφσάιντ. Έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά ενημέρωσε τον διαιτητή, ότι δεν υπάρχει οφσάιντ και τελικά ο διαιτητής αποφάσισε να δώσει το πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Σιντιμπέ για αποστέρηση προφανής ευκαιρίας για γκολ.

90+2': Ο Παπαδόπουλος σφύριξε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ όταν ο Μάνταλος έπεσε στο έδαφος μετά από απρόσεκτο παίξιμο του Έρλινγκμαρκ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του διαιτητή για το πέναλτι, όμως πριν το πέναλτι υπάρχει το χέρι του Ζινι, όμως ο Παπαπέτρου δεν το είδε. Με την εκτέλεση του έγινε το 2-1.

Σχόλια