Ανατριχίλα: Η διαιτησία χάνεται στον… βούρκο – Από το επίπεδο των «σφαγών»… βούτηξαν στις «εν ψυχρώ εκτελέσεις» - Γιατί δεν παραιτούνται ο Μάνταλος και η κομπανία τους πριν τους διώξουν οι ίδιοι που τους έβαλαν στην ΚΕΔ;


Κάποιος να τους σταματήσει… Δεν τους νοιάζει αν εκτίθενται στα μάτια όλων των φιλάθλων, το μόνο που έχουν έγνοια είναι να διαμορφώσουν αποτελέσματα. Η διαιτησία στην Super League δεν είναι μια κανονική διαιτησία, πλέον προκαλεί ανατριχίλα. Ακόμη χειρότερο ότι ξέρουμε πως θα παίξουν από πριν οι ρέφερι, δηλαδή 100-0 υπέρ των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού και αν κοντραριστούν οι στόχοι τους (φέτος για τη δεύτερη έως τέταρτη θέση) τότε θα... σφαγιαστεί ο Παναθηναϊκός. Κι αυτό το έργο έχουμε ξαναδεί!

Στην ΟΠΑΠ Αρένα (Παπαδόπουλος, Παπαπέτρου) και στην Τρίπολη (Ευαγγέλου, Κουμπαράκης) στην διαμόρφωσαν αποτελέσματα. Οι δυο πρώτοι έκαναν τα πάντα για να κερδίσει (2-1) η ΑΕΚ τον Ατρόμητο και οι άλλοι δυο έσπρωξαν τον Παναθηναϊκό για να νικήσει στην Τρίπολη (μην σας ξεγελά το 4-1). Προσοχή: Αναφερόμαστε σε διαιτησία εκτός ορίων λογικής. Όχι, απλά έκαναν κουρέλι τους κανονισμούς, εκτέθηκαν και οι ίδιοι, σε σημείο που πλέον δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτοί ως διαιτητές από τις υπόλοιπες ομάδες. Αν υπήρχε επαγγελματική διαιτησία θα τους έσκιζαν τα συμβόλαια…

Η διαιτησία έφτασε πιο κάτω από τον κάτω. Και επιβάλλεται να υλοποιηθεί η πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος με την ιδιότητα του προέδρου της Super League, με επιστολή στον Μπαλτάκο ζήτησε να εξής:

1) «Θα πρέπει να ληφθεί η απόφαση να αιτηθούμε ως Ε.Ε.Π. από την UEFA (και χωρίς καμία διαμεσολάβηση της Ομοσπονδίας) την υπόδειξη τριών νέων Αλλοδαπών αξιωματούχων κύρους που θα είναι υποψήφιοι για να αναλάβει κάποιος εξ’ αυτών πλήρως τη λειτουργία της ΚΕΔ, χωρίς προστάτες, χωρίς συνοδούς και χωρίς υποβολείς».

2) «Και εκτός από τον Αρχιδιαιτητή θα πρέπει να υπάρξουν δύο ακόμα μέλη της ΚΕΔ από το εξωτερικό, ώστε να μην υπάρχει κανένα φθαρμένο ή διεφθαρμένο υλικό στο νέο οικοδόμημα».

Κρατήστε, καθώς αποκαλύπτει τι γίνεται, το «χωρίς προστάτες, χωρίς συνοδούς και χωρίς υποβολείς». Παράλληλα, προσθέστε και την καταγγελία «να μην υπάρχει κανένα φθαρμένο ή διεφθαρμένο υλικό στο νέο οικοδόμημα».

Ο Μάνταλος και η υπόλοιπη κομπανία (Καπέλα, Στάρκχλικ, Σπυρόπουλος, Καρατζίκας, Λαμπαδαρίου) έπρεπε να φύγουν από… χθες. Είναι δυνατόν να παραιτήθηκε ο Μπένετ και να μένουν οι συνεργάτες του; Με ποια λογική γίνεται αυτό; Πάντως, ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης φαίνεται να δικαιώνονται επειδή από την πρώτη στιγμή, από τότε που ο Μπένετ επέλεξε τον Μάνταλο τον κατηγόρησαν ότι εμπλέκεται στην επαγγελματική διαιτησία, κόντρα στην οδηγία της UEFA.

Ο Ολυμπιακός δικαιώνεται. Ζητούνται μέτρα…

Σχόλια