Ντρέπεται και η ντροπή: Τα «όργια» του Ευαγγέλου υπέρ του Παναθηναϊκού


SUPER LEAGUE 2023-24

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-4

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας),

Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

4ος: Γκάμαρης (Αθηνών)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

ΑVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Στυλιαράς (Αιτ/νιας)

 

4': Ο Ευαγγέλου κακώς σφύριξε φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού όταν ο Παλάσιος έπεσε στο έδαφος κοντά στην περιοχή πέναλτι του Αστέρα Τρίπολης, ο αμυντικός δεν έκανε κάτι το αντικανονικό, ο Παλάσιο ήταν αυτός που δημιούργησε την επαφή, το σωστό ήταν να σφυρίξει σε βάρος του θέατρο και κίτρινη κάρτα. Το λάθος του κρίνεται σημαντικό, γιατί από αυτό το φάουλ προήλθε το γκολ του Παναθηναϊκού (0-1).

31-32': Στο γκολ (1-2) του Παναθηναϊκού έγινε έλεγχος από το VAR (Κουμπαράκης) για πιθανό οφσάιντ, κάνοντας χρήση την τρισδιάστατη γραμμή του οφσάιντ και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Μεϊντανά που σωστά δεν είχε υποδείξει οφσάιντ.

38': Σωστά, ο Μεϊντανάς υπέδειξε οφσάιντ τον Τσέριν του Παναθηναϊκού.

45': Κακώς ο Ευαγγέλου σφύριξε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, όταν ο Κώτσιρας έπεσε στην περιοχή πέναλτι του Αστέρα Τρίπολης, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, υπήρξε μια ελαφριά επαφή που κρίνεται φυσιολογική, δεν δικαιολογείται η πτώση του Κώτσιρα με αυτό τον τρόπο (σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα). Με την εκτέλεση του δεν πέτυχε γκολ, ο τερματοφύλακας απέκρουσε.

45+1’: Σωστά ο Μεϊντανάς υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναθηναϊκού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

69': Ο Καλτσάς του Αστέρα Τρίπολης πέτυχε γκολ, ο Ευαγγέλου σωστά σφύριξε φάουλ, αφού η μπάλα είχε χτυπήσει στο χέρι του, πριν σουτάρει για το γκολ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή.

79-80': Ένα ακόμη λάθος του Ευαγγέλου: Κακώς σφύριξε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού ενώ έπρεπε φάουλ οριακά εκτός περιοχής πέναλτι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, η παράβαση με το κράτημα του χεριού του Καρμόνα στον Τζούριτσιτς του Παναθηναϊκού, καθώς και με το πόδι του ολοκληρώθηκε εκτός περιοχής. Με την εκτέλεση του έγινε το 1-3 (και ουσιαστικά τελείωσαν οι ελπίδες για ισοφάριση.

 

 

Σχόλια