Τα κόλπα του Μπαλτάκου για τον αρχιδιαιτητή και στο βάθος Μάνταλος – Αναβολή της ΕΕ της Τρίτης


-Ζητείται ξένος αρχιδιαιτητής που να αποδέχεται τον Μάνταλο. Παράλληλα, για το θέμα αυτό ο Μπαλτάκος προκαλεί και θα συνεχίσει να προκαλεί. 

-Μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου η οποία είχε προγραμματιστεί για χθες (27/9) ανέβαλε και τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που ήταν να γίνει την Τρίτη (3/10).

-Μάλιστα, βάζουν μπροστά την UEFA, διαδίδοντας ότι ζήτησαν λίστα υποψηφίων ξένων αρχιδιαιτητών, όμως ο Μπαλτάκος ανέβαλε την ΕΕ επειδή ξέρει ότι δεν θα βρει! Κωμικοτραγικές καταστάσεις…

-Η αναβολή είναι για να κερδίσει χρόνο ώστε να μονιμοποιήσει τον Μάνταλο τον οποίο, με βάση τον κανονισμό, πρέπει να διώξει, όπως και την υπόλοιπη ΚΕΔ (εκτός αν τους θέλει ο επόμενος επικεφαλής), μετά την παραίτηση του Μπένετ...

-Αραγε, υπάρχει κάποιο σχετικό έγγραφο προς την UEFA με το οποίο ο Μπαλτάκος ζητεί ξένο αρχιδιαιτητή;

-Κατά τα άλλα ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα συνεχίσει τις προκλήσεις. Μόνος του (υποτίθεται αλλά όλοι ξέρουν τι συμβαίνει) θα επιλέξει τον επόμενο ξένο αρχιδιαιτητή, αν βρει Μπένετ για τη θέση του Μπένετ (να έχει στόμα και μιλιά να μην έχει εκτός αν πρόκειται να τον παραιτήσουν). Επαναλαμβάνουμε ότι προσπαθεί να μονιμοποιήσει- αναβαθμίσει (και τυπικά) τον Μάνταλο.

-Η απρέπεια του προέδρου της ΕΠΟ είναι ότι δεν βάζει στο… κάδρο τις ΠΑΕ για να επιλέξουν από κοινού τον επόμενο ξένο αρχιδιαιτητή. Ετσι θα πέσει και η ένταση μεταξύ τους.

-Γιατί πρέπει να φύγει ο Μάνταλος και οι υπόλοιποι (ξένοι και Ελληνες) της ΚΕΔ; Με βάση το άρθρο 4 του κανονισμού διαιτησίας «η Εκτελεστική Επιτροπή (ΕΕ) της ΕΠΟ θα διορίζει ως πρόεδρο της ΚΕΔ έναν πρώην διαιτητή με υψηλό διαιτητικό υπόβαθρο· 3. Ο αναπληρωτής πρόεδρος και τα μέλη της ΚΕΔ θα διορίζονται από τον πρόεδρο της ΚΕΔ».

Σχόλια