Σωστές αποφάσεις: Εξι δύσκολες φάσεις έτυχαν στον Κατσικογιάννη


SUPER LEAGUE 2023-24

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΑΜΙΑ 1-1

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας),

Νίκζας (Λάρισας)

4ος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΑVAR: Τζιουβάρας (Κοζάνης)

Παρατηρητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)

13': Η Λαμία ζήτησε πέναλτι όταν ο Σίντκλεϊ έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Σάντος, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Διαμαντόπουλος) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Κατσικογιάννη. δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

61': Σωστά ο Πετρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της Λαμίας, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

72': Υπήρξε πέσιμο του Παπασάββα της Κηφισιάς οριακά στην γραμμή της περιοχής πέναλτι της Λαμίας, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό από το μαρκάρισμα που έκανε ο Παπαδόπουλος.

81' : Η Κηφισιά ζήτησε πέναλτι για χέρι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Κατσικογιάννη, η μπάλα δεν βρήκε στο χέρι αλλά στο στήθος του.

82' : Η Λαμία ζήτησε πέναλτι για χέρι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, η μπάλα δεν βρήκε στο χέρι αλλά στο πόδι του.

90+3’: Η Κηφισιά ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο παίκτη στην περιοχή πέναλτι της Λαμίας, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Διαμαντόπουλος) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Κατσικογιάννη,  δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

90+6': Σωστά, απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ιπαλιμπο της Κηφισιάς για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

Σχόλια