Πυρά Ατρομήτου, Αστέρα για τα «χειρουργεία» με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα


Ατρόμητος: «Έξαλλοι και απηυδισμένοι για όσα έγιναν με ΑΕΚ - Κανένα οφσάιντ, χέρι ο Ζίνι»!

Όσα ανέφεραν οι άνθρωποι του Ατρομήτου:

«Ως Ατρόμητος είμαστε έξαλλοι και απηυδισμένοι για τα όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ και συγκεκριμένα με τους Παπαδόπουλο (διαιτητή), Σάββα (β βοηθό), Παπαπέτρου (VAR) και Μωυσιάδη (AVAR).

1. Δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ, στο γκολ που ακυρώνεται στον Έρλινγκμαρκ στο 77′. Κανείς δεν έχει καταλάβει που είναι εκτεθειμένος ο Έρλινγκμαρκ και αν υπάρχει κάποιος που να μην καλύπτεται είναι ο Τσακμάκης που δεν έχει καμία συμμετοχή στη φάση.

2. Στο δεύτερο πέναλτι που κερδίζει η ΑΕΚ, έχει προηγηθεί ξεκάθαρο χέρι του Ζίνι. Είναι δεδομένο αυτό από τη φορά που παίρνει η μπάλα στη συγκεκριμένη φάση.

3. Όλη η συμπεριφορά του Παπαδόπουλου και του εργαλείου Παπαπέτρου είναι κάτι παραπάνω από προκλητική! Καμία δικαιοσύνη στον τρόπο σφυριγμάτων στις δύο ομάδες. ΚΑΜΙΑ! Ο Παπαπέτρου προσπαθούσε από το VAR στο πρώτο ημίχρονο να βρει παράβαση του Κεσχρίντα σε ξεκάθαρο φάουλ σε εναέρια διεκδίκηση και αγκωνια.

4. Για τον δεύτερο βοηθό, είναι απίστευτο το γεγονός ότι πρώτα βλέπει οφσάιντ στη φάση του Έρλινγκμαρκ και δεύτερον βλέπει και οφσάιντ στη φάση του πέναλτι του Αντζιέλσκι. Προφανώς είχε μεγάλη αγωνία μην στραβώσει το οτιδήποτε.

5. Αποκορύφωμα. Φάουλ έξω από την περιοχή στην τελευταία φάση του αγώνα και ο Παπαδόπουλος από την αγωνία του σφυρίζει τη λήξη του αγώνα».

 

 

 

Τεράστια δυσαρέσκεια για τη διαιτησία Ευαγγέλου

Στην Τρίπολη είδαμε να συμβαίνουν τέρατα και το a-s είναι σε θέση να γνωρίζει για την τεράστια δυσαρέσκεια που επικρατεί στις τάξεις του Αστέρα!

ΠΗΓΗ: www.arcadia

Η διαιτησία του Ευάγγελου στέρησε το δικαίωμα από τους Αρκάδες να διεκδικήσουν την ισοπαλία.

Στο πρώτο πέναλτι με τον Κωτσιρα υπάρχει τεράστια αμφιβολία για το κατά πόσο είναι πέναλτι. Είναι ικανό το μαρκάρισμα του Μπαρτόλο να τον γκρεμίσει; Όσο για το δευτερο; Τι να πούμε... Το μαρκάρισμα γίνεται πριν από το ημικύκλιο. Και αυτή η φάση κρίθηκε πέναλτι και από τον VAR!

Μιλάμε για τρομερά πράγματα... Και φυσικά ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΠΑΕ, φεύγοντας από το γήπεδο, σχολίαζε αρνητικά τη διαιτησία.

Το ίδιο συνέβη και στα αποδυτήρια της ομάδας. «Άσε μας να το παλέψουμε, μη μας τελειώνεις», έλεγαν.

Και επειδή τα λόγια μπορεί κάποιος να τα αμφισβητήσει αλλά την εικόνα κάνεις ιδού... Στο video που βλέπετε δεν υπάρχει κανένα φάουλ.

Κι όμως απ' αυτό ο Αράο σκοράρει στην προσπάθειά του να αποφεύγει την εκτέλεση του Μλαντένοβιτς. Στη φωτογραφία, δε, ο... ορισμός του πέναλτι. Σε κάποιο άλλο σπορ όμως. Όχι στο ποδόσφαιρο!

Σχόλια