Είχαν πολλές φάσεις Γκορτσίλας και Περράκης, πήραν σωστές αποφάσεις - Ολα έτυχαν στον Νιδριώτη!


SUPER LEAGUE 2023-24

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-2

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθηνών),

Νιδριώτης (Αθηνών)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Περράκης (Αθηνών)

ΑVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών)

Παρατηρητής: Ευθυμιάδης (Πιερίας)

 

2': Σωστά ο Νιδριώτης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

6': Ο Γκορτσίλας, σωστά σφύριξε πέναλτι υπέρ του Πανσερραϊκού, όταν ο Καραχάλιος του ΠΑΣ Γιάννινα, μάρκαρε αντικανονικά τον Χατζηστραβό, οριακά στην κάθετη γραμμή της περιοχής, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Με την εκτέλεση του έγινε το 1-0.

28': Σωστά ο Νιδριώτης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

30': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα.

31': Υπήρξε πέσιμο παίκτη του Πανσερραϊκού στην περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Περράκης) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Γκορτσίλας, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

60': Κακώς ο Νιδριώτης υπέδειξε ΆΜΕΣΑ οφσάιντ τον Πηλέα του Πανσερραϊκού, ενώ ήταν σε κανονική θέση στην ίδια ευθεία και ανέκοψε την υποσχόμενη.

63': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Πανσερραϊκού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, (σε αυτή την περίπτωση που ήταν περίπου 2 μέτρα ξεκάθαρα οφσάιντ, το υπέδειξε με καθυστέρηση, ενώ το σωστό θα ήταν να το είχε εφαρμόσει στην οριακή περίπτωση του 60' που ήταν ίδια ευθεία).

75': Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα και ο διαιτητής απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Δημήτρη Νιάκαρο.

90+2’: Υπήρξε πέσιμο παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα στην περιοχή του Πανσερραϊκού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από τον Περράκη και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Γκορτσίλα, το μαρκάρισμα κρίνεται φυσιολογικό.

90+5’: Σωστά, ο Γκορτσίλας απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Καραχάλιο του ΠΑΣ Γιάννινα για αποστέρηση προφανής ευκαιρίας για γκολ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Περράκης) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή.

Σχόλια