Ο Ζίβκοβιτς ρεζίλεψε τον Ευαγγέλου επειδή δεν τον απέβαλε – Υποδείξεις σαν των Μεϊντανά, Καραγκιζόπουλου στο 45’ και στο 90+4’ πρέπει να τιμωρούνται


-Και όχι έτσι όπως έκανε η πρώην ΚΕΔ, (Μπένετ, Μάνταλου), που τους επιβράβευε δίνοντας τους συνεχής ορισμούς, για… φάλτσα υπέρ των ομάδων της εξυγίανσης.

SUPER LEAGUE 2023-2024

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ 1-3

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας),

Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Γκάγκας (Λάρισας)

32': Κακώς διαιτητής και βοηθός υπέδειξαν ανάποδο αράουτ υπέρ του ΠΑΟΚ.

45': Κακώς ο Καραγκιζόπουλς υπέδειξε ΆΜΕΣΑ οφσάιντ τον Ροσέρο του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ήταν σε κανονική θέση στην ίδια ευθεία, (έτσι καθάρισε "σκούπα" την υποσχόμενη επίθεση του ΠΑΣ Γιάννινα).

53': Ο Ευαγγέλου έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ για αντιαθλητική συμπεριφορά (κράτησε αντίπαλο), επίσης για την φάση αυτή υπήρξε εκνευρισμός από τους παίκτες των δύο ομάδων και έπρεπε να υποδείξει κίτρινες κάρτες στους Μεϊτέ του ΠΑΟΚ και Τζίνο του ΠΑΣ Γιάννινα για αψιμαχία που είχαν μεταξύ τους.

55': Ο ρέφερι έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Σόρια του ΠΑΣ Γιάννινα για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

69': Κακώς δεν σφύριξε φάουλ υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα και να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Μπράντον Τόμας του ΠΑΟΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο από πίσω στον Λιάσσο του ΠΑΣ.

77' - 80': Μετά την επίτευξη τέρματος από τον Ζίβκοβιτς, ο παίκτης του ΠΑΟΚ πήγε στην εξέδρα των φιλάθλων του ΠΑΣ και τους προκάλεσε με διάφορες προκλητικές κινήσεις και νεύματα, στην συνέχεια είχε έντονη αψιμαχία πρόσωπο με πρόσωπο με τον Τζίνο, κάνοντας και κίνηση με το κεφάλι του για να τον χτυπήσει στο μέτωπο. Υπήρξε γενική σύρραξη των παικτών των δύο ομάδων, ο διαιτητής υπέδειξε κακώς μόνο δύο κίτρινες στον Ζίβκοβιτς και στον Λιάσσο, ενώ έπρεπε να αποβάλει με δύο κίτρινες τον Ζιβκοβιτς για τις αντιαθλητικες του προκλήσεις προς την εξέδρα, καθώς και την δεύτερη για την κίνηση που έκανε για να χτυπήσει στο μέτωπο τον Τζίνο. Κίτρινες θα μπορούσε να είχε δείξει και στον Σβαμπ καθώς και στον Τζίνο.

90+4’: Κακώς ο Μεϊντανάς υπέδειξε ΆΜΕΣΑ οφσάιντ τον Σόρια του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ήταν σε κανονική θέση, (ένα μέτρο πίσω, έτσι καθάρισε "σκούπα" την υποσχόμενη επίθεση του ΠΑΣ Γιάννινα).

 

Σχόλια