Στην UEFA «κουράστηκαν» με τους Μπένετ, Μάνταλο – Παραμύθι ότι υπάρχει εμπάργκο στους ξένους διαιτητές, η ΚΕΔ είναι ανίκανη να βρει


Στην UEFA «κουράστηκαν» να έχουν κάθε τόσο στο μυαλό τους τους Μπένετ, Μάνταλο, βρίσκοντας ξένους διαιτητές για τα ντέρμπι. Δεν υπάρχει απαγόρευση για να έρχονται στην Ελλάδα, ήταν προσωρινή και φέτος τους… έριξαν πόρτα. Δεν τους βοηθούσαν επίσημα, όμως πλέον δεν θα μεσολαβούν ούτε ανεπίσημα. Για αυτό και οι… τυμπανοκρουσίες ότι θα βάζουν Ελληνες διαιτητές στα ντέρμπι, όμως δεν θα τους αφήσουν οι ομάδες.

Τι συνέβη; Η UEFA άλλαξε πολιτική απέναντι στους Μπένετ, Μάνταλο, πιθανόν αυτό να έχει σχέση και με το ότι έβγαλαν τον Βασάρα εκτός πίνακα παρατηρητών της Super League, άσχετα αν δεν ορίζονταν ποτέ στο πρωτάθλημα. Ετσι διεμήνυσε στους Μπένετ, Μάνταλο να απευθυνθούν στις ομοσπονδίες για να βρίσκουν ξένους διαιτητές. Όμως, πως θα συμβεί αυτό όταν δεν έχουν τις κατάλληλες δημόσιες σχέσεις; Μήπως ήρθε η ώρα να παραιτηθούν; Ξένος αρχιδιαιτητής που δεν μπορεί να βρει ξένους διαιτητές!

Σχόλια