Δεν ξανάγινε! Εννέα διαιτητές και αρκετοί βοηθοί κόπηκαν στα τεστ της SL 2 – Μεγάλη κατάντια για Μπένετ, Μάνταλο


Στα τάρταρα έχουν στείλει το επίπεδο της διαιτησίας οι Μάνταλος, Μπένετ. Δεν ξανάγινε! Εννέα διαιτητές και αρκετοί βοηθοί κόπηκαν στα αγωνιστικά τεστ της Super League 2 στο Βραχάτι Κορινθίας.

Κι όμως, δεν παραιτείται κανείς από αυτούς που ανεβάζουν διαιτητές με ρουσφέτια, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αγωνιστικός ανταγωνισμός και οι υπόλοιποι να αδιαφορούν μέχρι και για την τυπική προετοιμασία τους. Ξέρουν ότι για να προωθηθούν ή για να πάρουν παιχνίδια δεν μετράει η αγωνιστική παρουσία τους.

Στα αγωνιστικά τεστ που έγιναν στο Βραχάτι έλαβαν μέρος μόνο οι μισοί διαιτητές, αυτοί που ανήκουν σε ΕΠΣ της Νοτίου Ελλάδας. Θα ακολουθήσει και το σεμινάριο για αυτούς που ανήκουν στις ΕΠΣ της Βορείου Ελλάδας. Θυμίζουμε ότι κόπηκε πολύς κόσμος και στα αγωνιστικά τεστ της Γ’ Εθνικής που έγιναν την περασμένη εβδομάδα.

Οι εννέα διαιτητές που κόπηκαν είναι οι Μπακογιάννης και Τσατσούλης (Αθηνών), Χρονάς, Φωκάς και η Αντωνίου (Αχαϊας), Ρεντίφης (Ανατολικής Αττικής), Ρούτσης (Κορινθίας), Μανδαλενάκης (Ηρακλείου), ενώ ο Ξηρογιάννης (Βοιωτίας) είναι άρρωστος και δεν πήγε.

Από τους βοηθούς δεν τα πέρασαν οι Αθηναίοι Αραβίδης, Μητροφάνης και ο Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου). Υπάρχουν φόβοι ότι ο Μητροφάνης έπαθε ζημιά, στον  στον αχίλλειο τένοντα.

Θα έχουν δεύτερη ευκαιρία το διάστημα 25-26/9.

 

 

Σχόλια