Ξαφνικά, ο Μπαλτάκος θέλει ξένους διαιτητές – Καπελωσε τον Μπένετ και πήγε στον Τσέφεριν


-Συναντήθηκαν στο Μονακό και συμφωνήθηκε να στείλει επίσημο αίτημα για ξένους ρέφερι.

-Δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς μετά τη συμφωνία των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη.

-Επειδή ο Μπένετ δεν μπορεί να βρει ικανούς ξένους ρέφερι ο Μπαλτάκος τον άδειασε και έτρεξε στον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ χωρίς να το ζητήσει ο Αγγλος. Το κάνει για να προλάβει επειδή φοβάται μην ζητήσει να τον αλλάξουν και μείνει ο Μάνταλος χωρίς… στέγη!

-Και ο πρόεδρος της ΕΠΟ βλέπει ότι ο αρχιδιαιτητής είναι ανίκανος.

-Η πλάκα είναι ότι οι Μπαλτάκος. Μπένετ έλεγαν ότι φέτος θα έρθουν οι μισοί ξένοι αλλά χρειάστηκαν δύο αγωνιστικές για να διαπιστωθεί ότι οι Έλληνες διαιτητές είναι ανίκανοι για ντέρμπι!

-Ούτε φωτογραφία δεν έβγαλε ο Τσέφεριν με τον Μπαλτάκο!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΟ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε σήμερα στο Μονακό, στο περιθώριο των κληρώσεων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε εκ νέου τη συνδρομή της UEFA για την αποστολή διαιτητών Elite και Α’ κατηγορίας στην Ελλάδα. Συμφωνήθηκε η υποβολή σχετικού αιτήματος από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και κατόπιν αυτού, ο κ. Τσέφεριν θα επανεξετάσει το όλο θέμα.

Σχόλια