Απαρατήρητος ο Περράκης: Καλή η διαιτησία του - Από μια γκέλα οι Κόλλιας και Μεϊντανάς


SUPER LEAGUE 2023-2024

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 4-0

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαϊας),

Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Ματσούκας (Αιτ/νιας)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

33': Κακώς ο Κόλλιας υπέδειξε οφσάιντ τον Φορτούνη.

34': Σωστά ο Κόλλιας υπέδειξε οφσάιντ τον Μασούρα όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, που μετά την σέντρα που έκανε ο Ελ Κααμπί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού και το γκολ δεν μέτρησε.

39': Ο Περράκης έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού, όταν ο Ασεβέδο μάρκαρε αντικανονικά από πίσω τον Μασούρα κοντά στο κόρνερ.

43': Μετά από σουτ που έγινε από τον Μασούρα στην περιοχή του Ατρομήτου, η μπάλα χτύπησε στο σώμα και στην συνέχεια στο χέρι του Ασεβέδο του Ατρομήτου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Κουμπαράκης) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Περράκη, η μπάλα χτύπησε αρχικά στο σώμα του και στην συνέχεια στο χέρι του που ήταν σε φυσική θέση, κοντά στο σώμα του.

49': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Τσιντώτα για διαμαρτυρία.

52': Υπήρξε πέσιμο του Βέργου του Ατρομήτου στην περιοχή του Ολυμπιακού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από τον Κουμπαράκη και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Περράκη, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό στο μαρκάρισμα του Ρέτσου στον Βέργο.

54': Κακώς υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μαντί Καμαρά που έκανε τάκλιν και έπαιξε την μπάλα, το τάκλιν του δεν ήταν ριψοκίνδυνο παίξιμο.

86': Κακώς ο Μεϊντανάς υπέδειξε οφσάιντ τον Μπρινιτς, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

90+4': Ο Περράκης σωστά απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τσιντώτα του Ατρομήτου γιατί έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής πέναλτι από τα πόδια του Μπιέλ και στέρησε την υποσχόμενη επίθεση του Ολυμπιακού.

 

Σχόλια