Η ΕΠΟ έχει τον μοναδικό ξένο αρχιδιαιτητή που δεν μπορεί να βρει ξένους διαιτητές – Και το διαφημίζει αντί να παραιτηθεί


Όταν η ανικανότητά τους γίνεται σημείο αναφοράς… Η ΕΠΟ έχει τον μοναδικό ξένο αρχιδιαιτητή που δεν μπορεί να βρει ξένους διαιτητές για τα ντέρμπι. Για αυτό και άρχισε νωρίς, και με την υποστήριξη του Μπαλτάκου, τις δικαιολογίες ότι τάχα υπάρχει απαγορευτικό της UEFA, ότι θα ορίζει διαιτητές ομοσπονδιών που θα συμφωνήσουν σε ανταλλαγή διαιτητών, γενικά ό,τι αφήγημα βρίσκουν το …ξεφουρνίζουν. Δεν ασχολήθηκαν οι ίδιοι για να ανοίξουν δρόμο ώστε να έρχονται υψηλού επιπέδου ξένοι διαιτητές, επειδή δεν μπορούν και πετάνε το… μπαλάκι στις ομάδες, να βρουν άκρη με την UEFA. Ηδη, ο Μαρινάκης ζήτησε ξένους ρέφερι για τα ντέρμπι στις προτάσεις του, με αφορμή την σύσκεψη με τους Μητσοτάκη, Τσέφεριν. Το ίδιο θέλουν κι άλλες ομάδες.

Στην ΚΕΔ είναι μόνο για να ορίζουν αυτούς που θα κάνουν «χειρουργεία». Για αυτό θέλουν να βάλουν Ελληνες στα ντέρμπι. Αν και είναι ανίκανοι (Μπένετ, Μάνταλος) δεν παραιτούνται, άλλη μια… περίπτωση που αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο.

Σχόλια