Μάνταλος: «Να του πείτε ότι δεν παραιτούμαι»! – Μου το είπαν!


-Αντί ο Μάνταλος να κάνει τη δουλειά του και να μάθει κανονισμούς στους διαιτητές και στους βοηθούς της Super League στο σεμινάριο που έγινε στο Βραχάτι Κορινθίας έστελνε… μηνύματα!

-«Να του πείτε ότι δεν παραιτούμαι», φέρεται να έλεγε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο σούπερ εκπαιδευτής της ΚΕΔ που επί θητείας του οι ρέφερι και οι βοηθοί δεν μπορούν να περάσουν να αγωνιστικά τεστ και κόβονται στα γραπτά, επειδή δεν έχουν κίνητρο καθώς βλέπουν ότι προωθούνται μόνο όσοι προκαλούν και όσοι έχουν μέσον.

-«Οι δημοσιογράφοι θέλουν να σας χρησιμοποιούν, δεν είναι φίλοι σας. Οσο πόλεμο και να δεχθώ αντέχω, δεν πρόκειται να παραιτηθώ», πρόσθεσε (πάντα σύμφωνα με πληροφορίες) ο αντιπρόεδρος ή αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ.

-Φαίνεται πως η διαιτησία έχει κι άλλο κατήφορο. Για πρώτη φορά στα χρονικά έτρεξαν 25 διαιτητές της Super League 2 και κόπηκαν οι εννέα, συν 4-5 βοηθοί. Επίσης, στα γραπτά κόπηκαν 17 άτομα!

-Ποιό είναι το επίπεδο της διαιτησίας; Πιο κάτω και από τον πάτο!

-Όμως, για τον Μάνταλο και την ΚΕΔ όλα καλά!

-Εκτεθείτε ελεύθερα.  

-«Θέλω να είστε οι καλύτεροι», ζήτησε ο Μπένετ από τους ρέφερι και τους βοηθούς.

-Παράλληλα τους υποσχέθηκαν ότι θα πληρωθούν τις αμοιβές και τα έξοδα μετακινήσεων της σεζόν 2021-22 και μόνο τις αμοιβές της σεζόν 2022-23. Το έχουν υποσχεθεί τόσες φορές που κάποια στιγμή θα γίνει!

-Για την σεζόν 2022-23 τους οφείλονται και τα έξοδα μετακινήσεων όλης της σεζόν αλλά είπαν ότι θα τα πληρώσει η Super League 2.

-Τι ώρααααααααααααα;

-Αν δεν συμβεί αυτό τολμούν να μην ορίζουν διαιτητές για τους αγώνες; Όταν όλη τη σεζόν «έθαβαν» τον κανονισμό και όριζαν κανονικά;

-Ζήτησαν από τους διαιτητές και τους βοηθούς να αγοράσουν και δυο ακόμη μπλούζες!

 

 

Σχόλια