Οι διαιτητικές φάσεις του αγώνα Ολυμπιακός-Τσουκαρίτσκι 3-1


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ 3-1

Play-offs (I) Europa League 2023/24

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Διαιτητής: Donatas Rumšas (LTU)

Βοηθός διαιτητής 1:Aleksandr Radiušt (LTU)

Βοηθός διαιτητής 2:Dovydas Sužiedėlis (LTU)

4ος: Robertas Valikonis (LTU)

VAR: Tiago Martins (POR)

AVAR: André Narciso (POR) 

Παρατηρητής Διαιτησίας UEFA: Markus Strömbergsson (SWE)

Εκπρόσωπος UEFA: Peter Lundström (FIN)

6': Σωστά ο βοηθός Ραντιούστ υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Μασούρα και ακυρώθηκε το γκολ.

13': Κακώς ο Ραντιούστ υπέδειξε οφσάιντ τον Μπιέλ.

15': Κακώς ο Λιθουανός Ρούμσας και ο Ραντιούστ που ήταν κοντά στην φάση δεν έδωσαν παράβαση φάουλ υπέρ του Βρουσάι, κοντά στην γωνία του κόρνερ, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από παίκτες και πάγκο του Ολυμπιακού.

41': Σωστά ο Ραντιούστ υπέδειξε οφσάιντ τον Μασούρα, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

43': Σωστά ο βοηθός Σουισεντέλις υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της Čukarički.

50': Αρχικά ο διαιτητής δεν σφύριξε παράβαση του σκόρερ Καμαρά, μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο Καμαρά έπαιξε την μπάλα με το χέρι του (οποιαδήποτε επαφή με το χέρι του σκόρερ είναι παράβαση) και σωστά ακυρώθηκε το γκολ.

54': Υπήρξε πέσιμο του Φορτούνη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, υπήρξε μια ελαφριά επαφή που κρίνεται φυσιολογική.

86': Υπήρξε κράτημα φανέλας από παίκτη της Τσουκαρίτσκι στον Ελ Αραμπι στην περιοχή πέναλτι, την στιγμή που προσπαθεί να σουτάρει, ο VAR συμφώνησε με τον διαιτητή, (αν ήταν σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος, με VAR τους Διαμαντόπουλο, Σιδηρόπουλο κλπ, θα το είχαν δώσει μόνο αν ήταν σε βάρος του Ολυμπιακού ή υπέρ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ).

90+3': Στο γκολ 3-1 υπάρχει υποψία ότι υπήρξε χέρι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, από όλες τις λήψεις που έδειξαν δεν είναι φαίνεται να υπήρξε επαφή της μπάλας με το χέρι.

Σχόλια