Μπένετ: Τον συγκράτησαν από παραίτηση - Το σενάριο για το μέσον της σεζόν



Αποκάλυψη: Ηταν να φύγει ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ. Ο Αγγλος βλέποντας ότι απέτυχε σε όλους τους τομείς είχε φτάσει πολύ κοντά στην παραίτηση, όμως κατάφεραν να τον σταματήσουν επειδή ήξεραν ότι δεν θα μπορούσαν να επιβάλλουν άλλον αρχιδιαιτητή της αρεσκείας τους, με δεδομένο ότι θα υπήρχε παρέμβαση της UEFA, ενώ και η Super League θα ήθελε να έχει λόγο, προκειμένου να βρεθεί αρχιδιαιτητής κοινής αποδοχής.

Για αυτό, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, και ο Μπαλτάκος έσπευσε να δηλώσει ότι ο Μπένετ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο, αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Τότε ήταν έντονη η φημολογία ότι θα φύγει (σ.σ. χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει!) επειδή το σύνολο των ομάδων έβγαλε ανακοινώσεις για κακές διαιτησίες, δεν μπορούσε να βρει ξένους διαιτητές, η εκπαίδευση των διαιτητών είναι ανύπαρκτη και γενικά δεν βρήκε τα πράγματα όπως τα φανταζόταν. Καθόλου τυχαίο ότι από τώρα μας λένε ότι του χρόνου ο Μπένετ δεν πρόκειται να μείνει!

-Το ξέρετε ότι υπάρχει σενάριο, αν χρειαστεί, να τον παραιτήσουν στα μέσα της σεζόν για να κάνουν τα πράγματα χειρότερα με τα... εργαλεία τους;

Σχόλια