Τα αίσχη του Ανδριανού – Τα βίντεο εκθέτουν Μάνταλο, Μπένετ καθώς πήρε "βραβείο" την άνοδο για τα λάθη του - Θαυμάστε αξιοκρατία στη διαιτησία – Να παραιτηθούν Μάνταλος, Μπένετ για τα αίσχη με τους πίνακες αλλά και για τα λάθη της προηγούμενης σεζόν


Η επιβεβαίωση ότι ανέβασαν τους χειρότερους στον πίνακα της Super League δεν είναι μόνο οι Κατσικογιάννης (Ηπείρου) και Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), όπως και ο Πουλικίδης (Δράμας) είναι και ο Κώστας Ανδριανός (Αχαΐας). Ο 29χρονος ρέφερι έκανε σημαντικά λάθη στα τρία από τα επτά παιχνίδια που σφύριξε, με αποκορύφωμα ότι μέτρησε γκολ από απευθείας φάουλ, ενώ είχε καταλογίσει έμμεσο! Αυτό έγινε στο 42’ του αγώνα της SL 2 Επισκοπή-Προοδευτική 0-3, στις 19 Μαΐου, με το οποίο οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Χώρια που το φάουλ είναι ανύπαρκτο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Επίσης, στις 24 Ιανουαρίου 2023, ο Κωνσταντίνος Ανδριανός σφύριξε Αιγάλεω-Καλαμάτα 1-1 και δεν έδωσε πέναλτι μαρς υπέρ της Καλαμάτας για κράτημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ στη 1:46:00:



 Στις 27 Μαρτίου σφύριξε Κηφισιά-Ηλιούπολη 2-0. Ακόμη, και σε αυτό το εύκολο διαιτητικά ματς έκανε σημαντικό λάθος καθώς στο 32’ δεν απέβαλε τον Ζιούλη της Ηλιούπολης που μάρκαρε με τις τάπες τον Πρίτσα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ στο 34’.15’’:


Αν ο Ανδριανός, όπως και οι Κατσικογιάννης, Βάτσιος, Πουλικίδης είναι από τους καλύτερους, φανταστείτε πως είναι οι χειρότεροι.

 

 



Σχόλια