Μπρρρρ! Δεν είναι πίνακες διαιτητών αλλά… χειρούργων


Απόδειξη της αποτυχίας των Μπένετ, Μάνταλου αποτελούν οι πίνακες των διαιτητών της Super League. Δεν είναι πίνακες διαιτητών αλλά… χειρούργων. Αφενός έμειναν όσοι προκάλεσαν (Σιδηρόπουλος, Διαμαντόπουλος) αφετέρου ανέβηκαν ρέφερι που έπρεπε να πάνε σπίτι τους, εξαιτίας όσων έκαναν στην Super League 2 και αναφερόμαστε στους Κατσικογιάννη (Ηπείρου), Βάτσιο (Δυτικής Αττικής), Πουλικίδη (Δράμας), Ανδριανό (Αχαΐας) και Τσιάρα (Καβάλας).

Όλα αυτά δείχνουν ότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Σα να μην έφτανε που στο τελευταίο πρωτάθλημα εκφράστηκαν φόβοι ότι δεν θα τελείωνε, μέχρι και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε παρέμβαση στον Τσέφεριν για να έρθουν ξένοι ελίτ διαιτητές, έριξαν κι άλλο λάδι στη φωτιά. Οι Μπένετ και Μάνταλος όχι μόνο δεν έκαναν προσπάθεια να αλλάξουν την κατάσταση αλλά κράτησαν όσους προκάλεσαν και ανέβασαν όσους προκάλεσαν! Λες και υπήρξε άτυπος διαγωνισμός «προκαλέστε για να μείνετε, προκαλέστε για να ανεβείτε»…

Ο κίνδυνος να τιναχθεί το πρωτάθλημα στον αέρα παραμένει και για την επόμενη σεζόν, για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσει η επαγγελματική διαιτησία. Σκεφτείτε ότι θέλουν να βάλουν Ελληνες διαιτητές για να σφυρίζουν στα ντέρμπι. Μπρρρρρ!

Τι να περιμένει κάποιος από αυτή την ΚΕΔ, όταν λειτουργεί παράνομα; Αντιπρόεδρος είναι ο Μάνταλος, όμως στο οργανόγραμμα δεν προβλέπεται θέση αντιπροέδρου. Η UEFA δεν θέλει να ασχολούνται Ελληνες διαιτητές με τη διαιτησία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ο Μπαλτάκος είχε δεσμευτεί για αυτό, όμως καταγγέλλεται ότι ο Μάνταλος έχει λόγο σε όλο.

Ο Μπένετ δεν κάνει για αρχιδιαιτητής. Εφόσον με τη διαιτησία της SL ασχολούνται Ελληνες παράγοντες ποιος ο λόγος να υπάρχει ξένος αρχιδιαιτητής. Για να πάει σε πανηγύρια (σ.σ. στην Ελασσόνα) ή να πάει στα γήπεδα, τις περισσότερες φορές μαζί με τη Λαμπαδαρίου, για να βλέπει διαιτητές και να ανεβαίνουν αυτοί που ανέβηκαν;

Η υπεροψία του συστήματος δεν έχει όρια. Νομίζουν ότι μπορούν να προκαλούν για να αλλοιώνουν πρωταθλήματα και αγώνες.


Σχόλια