Ισοπέδωσαν τα πάντα: Παράνομοι πίνακες από παράνομη ΚΕΔ


-Ο ένας λόγος που οι πίνακες είναι παράνομη έχει να κάνει με το ότι η Επιτροπή Διαιτησίας/ΟΔΠΕ έπρεπε να κάνει εισηγήσεις για την αξιολόγηση των διαιτητών. Δεν το λέμε εμείς αλλά ο νόμος.

-Όμως, υπάρχουν και δυο ακόμη σημαντικοί λόγοι: 1) Βγήκαν πίνακες από παράνομη ΚΕΔ καθώς ο Μάνταλος όχι μόνο φέρεται ως αντιπρόεδρός της, κάτι που δεν προβλέπεται από το οργανόγραμμα, 2) Οι Ελληνες δεν πρέπει να ασχολούνται με τη διαιτησία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

-Αντιγράφουμε από την χθεσινή (20/7) επιστολή Μαρινάκη στην ΕΕ της ΕΠΟ: «Παρά το Καταστατικό και χωρίς καμία αρμοδιότητα κ. Πρόεδρε «χρίσατε» τον κ. Στ. Μάνταλο «Αντιπρόεδρο» της ΚΕΔ όπως ο ίδιος ο Αρχιδιαιτητής κ. Benett προσδιόρισε την ιδιότητά του κατά την συνάντησή του με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ της Superleague 1 τον περασμένο Μάρτιο. Εξίσου παρανόμως ο κ. Μάνταλος συμμετέχει στους ορισμούς των Διαιτητών του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και έχει αναλάβει την επικοινωνία μαζί τους ή την εκπαίδευσή τους στα σεμινάρια, όπως και πάλι συνομολόγησε ο κ. Benett. Kι όλα αυτά όταν η θέση του στο οργανόγραμμα της ΚΕΔ συναρτάται μόνο με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Σας ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι διατεθειμένος – εκπροσωπώντας τον μεγαλύτερο φορέα του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου στην Ελλάδα - να ανεχθώ «Μάνταλους» και «σκιώδεις αρχιδιαιτητές». Ούτε και  πρόκειται να συναινέσω ποτέ σε συμβάσεις «Μάνταλων» και άλλων που αδιαφανώς διοικούν την ελληνική διαιτησία κρυπτόμενοι».

-Εχουν ισοπεδώσει τα πάντα, το καταστατικό, τον κανονισμό διαιτησίας, την Ολιστική Μέλετη.

 

Σχόλια