Βόμβα: Παράνομοι οι νέοι πίνακες για την Ενωση Διαιτητών/ΟΔΠΕ, ετοιμάζει δικαστική προσφυγή


-Πρόταση-βόμβα έκανε ο ταμίας της Ενωσης Διαιτητών/ΟΔΠΕ Μιχάλης Γαρεφαλάκης στο Διοικητικό Συμβούλιο. Πιο συγκεκριμένα πρότεινε να κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα για την ανάκληση των πινάκων διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών επειδή δεν εφαρμόστηκε ο νόμος για τη στελέχωσή τους, όπως επίσης και για τις σχολές και τα σεμινάρια. Για τους πίνακες, σύμφωνα με το νόμο, έπρεπε να κάνει προτάσεις η ΕΔ/ΟΔΠΕ.

-Τελικά, μετά από πρόταση του προέδρου Μανώλη Γιανναδάκη αποφασίστηκε να περιμένουν και να στείλουν επιστολή με την οποία θα ζητούν συνάντηση με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, προκειμένου να ζητήσουν την ανάκληση των πινάκων και αν δεν δεχθούν, σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ, να ακολουθήσει δικαστική προσφυγή. Δύσκολα η ΕΠΟ θα ανακαλέσει τους πίνακες.

-Ακολούθησε η ΓΣ της Ενωσης Διαιτητών/ΟΔΠΕ όπου ψηφίστηκε ομόφωνα (με 23 παρόντες) η τροποποίηση του καταστατικού σύμφωνα με την οποία οι εν ενεργεία ρέφερι θα μπορούν να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στους συνδέσμους. Πλέον άνοιξε ο δρόμος, όπως προβλέπει η δικαστική απόφαση, η ΕΔ/ΟΔΠΕ να γίνει μέλος της ΕΠΟ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

-Ποιος παλιός διαιτητής, εκ Θεσσαλονίκης, νόμισε ότι είχε δύναμη και ότι μπορούσε να μπλοκάρει με έλλειψη απαρτίας τη ΓΣ της ΕΔ/ΟΔΠΕ;

-Το ξέρετε ότι κατάλαβαν έναν πρώην διαιτητή και πρόεδρο συνδέσμου ο οποίος «μετέδιδε» μέσω κινητού τις εξελίξεις του ΔΣ σε μέλος της ΚΕΔ ή σε διεθνή ρέφερι ή και στους δυο; Ετσι, εξηγείται και γιατί είναι στους πίνακες ενώ άλλοι πρόεδροι συνδέσμων έμειναν εκτός…

-Καύσωνας!

Σχόλια