Τρόμος στους διαιτητές ενόψει των αγωνιστικών τεστ – Θα κόψουν τους μη αρεστούς με δυο μέτρα και με δυο σταθμά;


-Αφορά όλες τις κατηγορίες, ειδικά σε SL 2 και Γ' Εθνική που ήθελαν να κάνουν μειώσεις


Εχασαν τον ύπνο τους οι διαιτητές. Οι Μάνταλος και Μπένετ ήθελαν να μειώσουν τον αριθμό των ρέφερι και των βοηθών που βρίσκονται στους πίνακες, όμως συνάντησαν σφοδρές αντιδράσεις από τις ποδοσφαιρικές ενώσεις. Παρόλα αυτά, στη διαιτητική πιάτσα διαδίδεται ότι θα κόψουν κόσμο στα αγωνιστικά τεστ, για να επιτευχθεί μείωση με αυτόν τον τρόπο και παράλληλα οι πρόεδροι των ΕΠΣ δεν θα μπορούν να φωνάξουν.

Αυτός είναι κι ένας έμμεσος τρόπος να «φαγωθούν» μη αρεστοί. Σκεφτείτε ότι οι πίνακες ανακοινώθηκαν στις 20 Ιουλίου και οι Μπένετ, Μάνταλος έχουν απαίτηση οι διαιτητές της Super League να περάσουν από αγωνιστικά τεστ στις 4 Αυγούστου στην Ξάνθη. Και πρόγραμμα να ακολουθούσαν δεν προλαβαίνουν να το αναπροσαρμόσουν. Αυτό ισχύει και για τους διαιτητές της Γ’ Εθνικής που θα… τρέξουν 21, 22, 24 και 25 Αυγούστου. Τα τεστ της SL 2 θα γίνουν τέλος Αυγούστου με μέσα Σεπτεμβρίου.

Ο τρόπος για να κοπεί κάποιος διαιτητής είναι και η αυστηρότητα στα αγωνιστικά τεστ, ενώ με τους άλλους να είναι χαλαροί. Θα τα γράψουν σε βίντεο για να μπορεί κάποιος να κάνει ένσταση;


Σχόλια