Στα... μουλωχτά επιχειρούν να κρατήσουν τον Μάνταλο


-«Θέματα διαιτησίας» είναι το υπ’ αριθμόν 13 στην ΕΕ της Πέμπτης (29/6) για να παραμείνει από το… παράθυρο ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, τον οποίο ο Μαρινάκης κατονόμασε ως αρχιδιαιτητή.

 

 

Τρέμουν στην ΕΠΟ το ενδεχόμενο αντιδράσεων για την παραμονή του Μάνταλου και της… κομπανίας του (Σπυρόπουλος, Καρατζίκας, Λαμπαδαρίου) στην ΚΕΔ και προσπαθούν να το περάσουν στα μουλωχτά! Είναι προφανές ότι φοβούνται τις αντιδράσεις. 

«Θέματα διαιτησίας» είναι το υπ’ αριθμόν 13 στην ΕΕ της Πέμπτης. Μέσα σε αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται και η πρόταση του Μπένετ για την ανανέωση της θητείας των Ελλήνων της ΚΕΔ, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα ο Μπαλτάκος προσπάθησε να θολώσει τα νερά, δηλώνοντας ότι η ΕΠΟ θα πάρει απόφαση για τον Ιούλιο αν θα μείνουν ο Μάνταλος και οι συνεργάτες του. Όμως, ο Μάνταλος (τον οποίο ο Μαρινάκης κατονόμασε για αρχιδιαιτητή) φοβάται ότι μπορεί να τον στείλουν στο σπίτι του, επειδή οι «μνηστήρες» είναι πολλοί, και για αυτό πίεζε τον Μπένετ να κάνει το γρηγορότερο την εισήγηση, ώστε ο Μπαλτάκος να το φέρει στην ΕΕ. Μάλιστα, από τον Ιανουάριο προσπαθούν να ανανεώσουν πρόωρα της συμβάσεις τους που λήγουν στις επόμενες μέρες, χωρίς να τα καταφέρουν.

Μέσα στα θέματα της ΚΕΔ υπάρχει και αυτό της διεξαγωγής των σεμιναρίων των διαιτητών, των βοηθών και των παρατηρητών της Super League. Θα γίνουν τον Αύγουστο στην Ξάνθη. Με την ευκαιρία αυτή έβαλαν και την εισήγηση του Μπένετ για να μείνει ο Μάνταλος. Χωρίς να το ξέρει κανείς ανέλαβε… αντιπρόεδρος της ΚΕΔ και παρά την οδηγία των ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ για μη εμπλοκή Ελλήνων παραγόντων στους ορισμούς, υπάρχουν καταγγελίες ότι ανακατεύεται.

 

 

Σχόλια