Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αηδίασαν με την ΕΠΟ των σκανδάλων – Αποχώρησαν από τη συνεδρίαση


Αστραψαν και βρόντηξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και αποχώρησαν από την ομοσπονδία των σκανδάλων. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Παναθηναϊκός.

Στην ΕΠΟ εκεί που κάποιος νομίζει ότι τα έχει δει όλα, τελικά διαπιστώνει ότι δεν έχει δει τίποτα. Αυτά που κάνουν ξεπερνούν τη λογική, όπως και τα όρια χρηστής διοίκησης.

Το σκάνδαλο στην ΕΕΠ έχει να κάνει με τον Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών (ΚΙΜΠ) που ήταν ένα από τα θέματα της συνεδρίασης. Μπορεί να περιλάμβανε 100 σελίδες, μπορεί να τον έστειλαν μιάμιση μέρα πριν από τη σημερινή (29/6) συνεδρίαση, όμως πέρασε. Πρόκειται για παρωδία που σπάει όλα τα κοντέρ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού άστραψαν και βρόντηξαν με αυτές τις μεθοδεύσεις και χαρακτήρισαν ασεβείς και απαράδεκτους τους ανθρώπους της ΕΠΟ. Ετσι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν, προκειμένου να τους εκθέσουν, όπως είχε κάνει και πριν ο Παναθηναϊκός.

Η συνεδρίαση της ΕΕΠ ήταν και πανωλεθρία για τον Αρη. Αντί να στείλει πρόταση στη Λίγκα, την έστειλε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. Η προτεινόμενη τροποποίηση δεν πέρασε!

Ο Αρης ζητούσε να ισχύει όριο ηλικίας κάτω των 23 ετών μόνο για τον έναν (και όχι για τους τρεις) από τους οχτώ αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές που έχει δικαίωμα μια ομάδα να συμπεριλαμβάνει στο ρόστερ της.

 

 

Σχόλια